VIF Nieuwsbrief augustus 2023

VIF Nieuwsbrief augustus 2023

In deze VIF Nieuwsbrief lees je onder andere over de start van de trainingen, het kampeerweekend in Zeeland, het Jeugdkamp en de eerste wedstrijden.

Start trainingen seizoen 2023-2024

Het is nog even vakantie, maar dinsdag 5 en woensdag 6 september begint het volleybalseizoen weer bij VIF. Alle trainingstijden staan op Trainingen seizoen 2023-2024.

Ballentas voor elk team

Alle teams krijgen op de eerste trainingsdag de ballentas. Hans Kraan brengt deze op dinsdag 5 en woensdag 6 september naar Hilfertsheem en de Lieberg. De ballentas bevat de wedstrijdballen, deze ballen zijn niet bedoeld voor gebruik tijdens de trainingen.

Kampeerweekend in Ouddorp (Zeeland)

Jaarlijks wordt een weekend voor volleyballiefhebbers georganiseerd, dit jaar weer in Ouddorp, van 1 t/m 3 september. Er kan overnacht worden op de camping, maar je kan ook voor een dagje komen. Je zorgt zelf voor kampeerspullen, drinken en ontbijt. Iedereen is welkom! Senioren, recreanten en andere liefhebbers! Voor meer info: neem contact op met René via rene.faasse@gmail.com.

Jeugdkamp

VIF organiseert een jeugdkamp voor de Mini’s (CMV-spelers) en de Jeugd B en C op 22, 23 en 24 september. Het kamp is op de prachtige locatie Speelbos ‘t Laer. Met natuurlijk ruimte voor een paar partijtjes volleybal en ’s avonds steken we het kampvuur aan. Opgeven kan via jeugd@vifhilversum.nl.

Eerste CMV-toernooi Mini’s

De CMV-ers hebben hun eerste toernooi in Weesp op zaterdag 30 september.

Eerste thuiswedstrijden Jeugd en Senioren

Op vrijdag 15 september 2023 vinden de eerste thuiswedstrijden plaats voor de jeugdteams. De wedstrijden voor de meeste senioren starten op vrijdag 22 september.

Wedstrijdschema Recreanten

De wedstrijdschema’s voor de recreanten zijn al rondgestuurd naar de teams. De eerste speelavonden zijn:

  • 15 september: Poule Mix 3 en 4
  • 22 september: Poule Heren 1 en 2
  • 29 september: Poule Mix 1 en 2

Scheidsrechters gezocht voor Jeugd en Senioren

Voor alle thuiswedstrijden zoeken we nog scheidsrechters. Alle leden van de MA1, MA2, D1 ,D2, H1 en D2 worden geacht in de eerste helft van dit seizoen twee wedstrijden te fluiten. Beginnende scheidsrechters krijgen de eerste (paar) keer een begeleider. Binnenkort verschijnt hierover meer informatie in de scheidsrechters-app.

Herftsvakantie: geen training voor Mini’s en Jeugd

Van 21 tot en met 29 oktober is het herfstvakantie in Hilversum en omstreken. Op dinsdag 24 en woensdag 25 oktober zijn er daarom geen trainingen voor de Mini’s (CMV) en de jeugdteams.

Op woensdag 25 oktober is er een vrije-inlooptraining voor senioren en recreanten in de Lieberg, van 20.00 uur tot 22.00 uur. Alle leden van de Heren, Dames en Recreantenteams zijn welkom in de Lieberg.

Nieuw vertrouwenscontactpersoon VIF

VIF heeft sinds kort weer een vertrouwenscontactpersoon: Jan van de Hoef. Wil je praten over situaties bij VIF die je niet veilig vindt, neem dan contact op met Jan via vertrouwenscontactpersoon@vifhilversum.nl. Hij helpt je met het vinden van een oplossing of verwijst je door naar de juiste instanties. Kijk voor meer info ook op Veilig sporten voor iedereen.

Algemene leden vergadering: 12 oktober 20:00 uur

De VIF Algemene Ledenvergadering vindt dit jaar plaatsvinden op donderdag 12 oktober om 20:00 uur. We sturen in september iedereen nog een uitnodiging. Voel je welkom! Als bestuur praten we graag met (ouders/verzorgers van) VIF-leden over de ontwikkelingen binnen VIF. En over hoe we de vereniging gezond kunnen houden.

Sponsorcoördinator gezocht

VIF wil volleybal betaalbaar houden voor alle leden. Maar de kosten voor bijvoorbeeld zaalhuur zijn flink toegenomen. Daarom zoeken we naar mogelijkheden voor sponsoring. Wil jij helpen? Wil je sponsorcoördinator worden, of weet je iemand die dat goed zou kunnen? Laat het weten via secretaris@vifhilversum.nl of voorzitter@vifhilversum.nl.

Reacties zijn gesloten.