Sponsors van VIF

Sponsors van VIF

VIF heeft verschillende trouwe sponsors. Veel dank voor jullie gulle steun!

Sportcafé De Lieberg

Logo Sportcafé De LiebergVIF kan regelmatig rekenen op ondersteuning van Sportcafé De Lieberg. Zo steunt Sportcafé de Lieberg jaarlijks het grote Recreanten Mix Toernooi en heeft Sportcafé De Lieberg al meerdere keren ten bate van VIF een SuperLot gekocht van de Grote Clubactie.

Bij Sportcafé De Lieberg kan je altijd terecht voor een heerlijk drankje en een gezellig praatje. Loop eens binnen voor of na je bezoek aan de sporthal! En kom ook zeker genieten in dit café tijdens het feest na afloop van het VIF toernooi – want ook dat vindt plaats in Sportcafé De Lieberg!

123inkt.nl

123inkt sponsor

Leden van onze vereniging ontvangen extra voordeel bij 123inkt.nl. En met elke bestelling steun je VIF Hilversum! Klik op bovenstaande banner, ga naar 123inkt.nl en profiteer van 10% korting op alle eigen merkartikelen van 123inkt.nl!

Voor inktcartridges, toner, papier en kantoorartikelen ben je bij 123inkt.nl aan het juiste adres. Al jaren op rij zijn ze uitgeroepen tot Beste Webwinkel! Levering van de bestellingen gebeurt binnen 24 uur en ze hebben ook een laagste prijsgarantie!

Vriendenloterij

Wil je meedoen aan de VriendenLoterij én VIF steunen? Dat kan, ga naar Vriendenloterij.nl. Een lot in de VriendenLoterij kost € 15 per trekking. Er zijn 15 trekkingen per jaar.

Speel je al mee? En wil je je loten om laten zetten naar VIF? Ook dat kan. Bel daarvoor naar de VriendenLoterij: 0900 – 300 1400 (10 cpm). De code van onze vereniging is 10037. De Ledenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur.