Vrienden van VIF

Vrienden van VIF

Vrienden van VIF steunen de volleybalvereniging met een eenmalige of structurele bijdrage. Daardoor kan VIF de contributie laag houden. Word ook VIF-Vriend. Dat kan al vanaf 5 euro.

VIF wil graag toegankelijk zijn en blijven voor iedereen die graag volleybalt – ook spelers met een kleine beurs. We houden de contributie dus liefst zo laag mogelijk. Maar de kosten, voor onder andere de zaalhuur, lopen op. Daarom hebben we Vrienden van VIF in het leven geroepen.

Doe ook mee met Vrienden van VIF

Draag jij de vereniging en haar leden een warm hart toe? Laat dat zien en draag ook bij als Vriend van VIF. Elk bedrag, groot én klein, is waardevol. Zo houden we volleybal toegankelijk voor iedereen.

Dit werkt heel eenvoudig: tik hem aan!

Tik hem aan!


Kies een Tikkie-link en doe éénmalig een donatie. Je zit nergens aan vast. Je kunt een donatie doen als privépersoon of als bedrijf.

Doe je liever een donatie via een machtiging? Of wil je VIF jaarlijks steunen met een vast bedrag? Ook dat kan. Gebruik dan dit Vrienden van VIF-machtigingsformulier. Stuur het ingevulde én ondertekende formulier naar penningmeester@vifhilversum.nl.

Wij vertellen graag over Vrienden van VIF (uiteraard noemen we geen bedragen). Wil jij liever anoniem Vriend van VIF zijn? Laat dit dan weten aan penningmeester@vifhilversum.nl.

Vrienden van VIF: bedankt!

VIF heeft onder meer bijdragen ontvangen VIF-Vrienden

  • Ronald,
  • Walter
  • Inkoop is teamwerk
  • Maarten

Alle Vrienden van VIF: enorm bedankt! Mede dankzij jou kan iedereen blijven genieten van trainingen, wedstrijden en andere gezellige VIF-activiteiten.