Vrienden van VIF

Vrienden van VIF

Vrienden van VIF steunen de volleybalvereniging met een eenmalige of structurele bijdrage. Daardoor kan VIF de contributie laag houden. Word ook VIF-Vriend. Dat kan al vanaf 5 euro.

VIF wil graag toegankelijk zijn en blijven voor iedereen die graag volleybalt – ook spelers met een kleine beurs. We houden de contributie dus liefst zo laag mogelijk. Maar de kosten, voor onder andere de zaalhuur, lopen steeds op. Daarom hebben we Vrienden van VIF in het leven geroepen.

Doe ook mee met Vrienden van VIF

Vrienden van VIF dragen de vereniging en haar leden een warm hart toe én laten dat zien met een financiële bijdrage. Elk gebaar, groot én klein, is waardevol. Zo houden we volleybal toegankelijk voor iedereen.

Kun je wat missen? Doe dan ook mee met Vrienden van VIF. Dat is eenvoudig. En je zit nergens aan vast. Je kunt een donatie doen als privépersoon maar ook als bedrijf.

Tik hem aan!


Via de Tikkie-links doe je éénmalig een donatie. Doe je dat liever via een machtiging? Of wil je VIF jaarlijks steunen met een vast bedrag? Gebruik dan dit Vrienden van VIF-machtigingsformulier. Stuur het ingevulde én ondertekende formulier naar penningmeester@vifhilversum.nl.

Wij vertellen graag over Vrienden van VIF (uiteraard noemen we geen bedragen). Wil jij liever anoniem Vriend van VIF zijn? Laat dit dan weten aan penningmeester@vifhilversum.nl.

Vrienden van VIF: bedankt!

Alle Vrienden van VIF enorm bedankt! Mede dankzij jou kan iedereen blijven genieten van trainingen, wedstrijden en andere gezellige VIF-activiteiten.