Kleding

Kleding

VIF heeft een eigen wedstrijdtenue. Dat is verplicht als je competitie speelt (behalve voor de mini’s).

Hieronder meer over welke kleding voor wie nodig is, hoe je kleding bestelt en wat de kosten zijn.

Heb je nog meer vragen over VIF-kleding? Neem dan contact op met: Jolanda de Gooijer  of Cindy Snikkenburg via kleding@vifhilversum.nl.

Kleding mini’s

De mini’s dragen tijdens de trainingen sportkleding en indoorsportschoenen. Tijdens de toernooien is een shirt van VIF niet verplicht, maar wel wenselijk. De shirts voor Mini’s hebben nog geen nummer.

Nieuwe CMV (mini’s) en bestaande CMV (Mini’s) die een groter shirt nodig hebben, kunnen voor €12,50 een clubshirt mét VIF-logo op de borst aanschaffen om hier hun toernooien in te spelen of om in te trainen. CMV (mini’s) mogen uiteraard ook in het officiële wedstrijdshirt (blijven) spelen! Voor de CMV (mini’s) heeft VIF een voorraad shirts zodat de (nieuwe) CMV (mini’s) leden het shirt direct mee kunnen nemen na het passen. Het shirt is van 100% polyester en blijft erg mooi, ook na veelvuldig gebruik en wassen!

Kleding jeugd

Als Mini’s C-jeugd worden en al een officieel wedstrijdshirt hebben, dan kan hier kosteloos een nummer op gedrukt worden. Aan het begin van het seizoen en – indien nodig – halverwege het seizoen worden deze shirts verzameld en voorzien van een nummer. Hierna staat vermeld hoe je een nieuw shirt kan bestellen.

Kleiding senioren en recreanten

Jeugd, Senioren en recreanten spelen wedstrijden in het officiële wedstrijdshirt. Voor recreanten is een rugnummer niet nodig op het shirt.

Kosten officiële wedstrijdkleding

  • shirt (€ 39,50), hierop wordt direct het nummer gedrukt
  • herenshort € 36,-
  • damesshort € 30,70

Tegen een kleine meerprijs kunnen broeken of shirts ook langer of korter worden gemaakt. Geef dit aan bij de bestelling!

Betaling van de shirts gaat via het afgeven van een machtiging.

Aan het eind van het seizoen wordt iedereen geïnformeerd over een datum waarop de shirts gepast kunnen worden. Vervolgens wordt de bestelling geplaatst en komen de shirts na zes weken binnen vanuit de leverancier in Italië. Voor de betaling wordt gewerkt met een machtigingsformulier. Word je gedurende het seizoen lid, neem dan svp contact op met kleding@vifhilversum.nl. Dan spreken we wat af.

Trainingsshirts en trainingsjasjes

Jeugd, Senioren en Recreanten kunnen een alternatieve clubshirt voor € 12,50 aanschaffen als trainingsshirt. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en niet verplicht. Jeugd, Senioren en Recreanten zijn verplicht om de wedstrijden in de officiële blauw/ zwarte tenues te blijven spelen!  De trainingsshirts zijn beschikbaar in maat XS tot en met XXL (dames) tot 3XL voor heren. En in een heren en dames variant.

Naast de t-shirts zijn er ook leuke ‘Zoody’s’ (trainingsjasje met rits en capuchon) te bestellen. Deze kosten €25,-.  Leuk om als team met eenzelfde trainingsjasje op de wedstrijden te verschijnen!
Op te bestellen shirts en zoody’s is het mogelijk om voor €4,- je naam op de achterzijde te laten drukken.