Kleding VIF

Kleding VIF

VIF heeft eigen wedstrijdkleding. Die is verplicht als je competitie speelt – behalve voor de mini’s.

Hieronder meer over welke kleding voor elke groep en wat de kosten zijn. Daaronder staat hoe je kleding bestelt. Heb je andere vragen over VIF-kleding? Neem dan contact op via kleding@vifhilversum.nl.

Kleding mini’s

Tijdens trainingen dragen de mini’s sportkleding en indoorsportschoenen. Tijdens de toernooien is een shirt van VIF niet verplicht, maar wel wenselijk. De shirts voor Mini’s hebben nog geen nummer.

  • Blauw clubshirt met VIF-logo (voor toernooien en/of training): € 18,50.

Blauw clubshirt kopen: vraag de trainer

VIF heeft een voorraad van de blauwe clubshirts, zodat nieuwe mini-leden het shirt direct kunnen passen en mee kunnen nemen. De betaling verloopt via een éénmalige machtiging: vraag de trainer naar het shirt en het machtigingsformulier. CMV (mini’s) mogen uiteraard ook in het officiële wedstrijdshirt spelen!

VIF-wedstrijdkleding Jeugd, Senioren en Recreanten

Jeugd, Senioren en Recreanten spelen wedstrijden in het officiële VIF-wedstrijdshirt. Voor recreanten is een rugnummer niet nodig. Voor Jeugd en Senioren wel.

Kosten VIF-wedstrijdkleding

  • shirt: € 42,50 (voor Jeugd en Senioren zorgt VIF dat het nummer erop wordt gedrukt)
  • herenshort € 36
  • damesshort € 30,70
  • opdruk eigen naam: € 7,50 meerprijs

Moet de kleding voor jou wat langer of korter worden gemaakt? Dat kan ook, eveneens tegen meerprijs. Geef dit aan bij je bestelling!

Niet verplicht, wel leuk: VIF-shirt en Zoody

Voor Jeugd, Senioren en Recreanten zijn er ook de blauwe clubshirts met VIF-logo, leuk als trainingsshirt. Deze zijn beschikbaar in maten S tot en met XXL (dames) tot 3XL voor heren. Er is een heren- en damesvariant.

En er is een leuke Zoody: een trainingsjasje met rits en capuchon. Leuk om als team met eenzelfde trainingsjasje op de wedstrijden te verschijnen!

  • VIF-trainingsshirt: € 22,50
  • Zoodys: € 34,50
  • opdruk eigen naam: € 10 meerprijs

Let op: voor de wedstrijden van de Jeugd, Senioren en Recreanten is het VIF-wedstrijdshirt verplicht!

Kleding passen, bestellen & betalen

Alle VIF-kleding bestellen we bij een leverancier in Italië. Dat doen we eens per jaar. Daarom organiseren we jaarlijks in mei een avond waarop je je wedstrijdkleding kunt komen passen, bestellen en betalen. Aan het eind van elk volleybalseizoen laten we weten op welke datum dat precies is.

Voor de betaling maken we gebruik van een eenmalig machtigingsformulier (docx). Deze is ook beschikbaar op de pas-avond (zie onder) en kun je ter plekke invullen. De levertijd is zo’n 6 weken. 

Word je gedurende het seizoen lid? Neem dan even contact op met kleding@vifhilversum.nl. Dan spreken we wat af.