Kleding VIF

Kleding VIF

VIF heeft een eigen wedstrijdtenue. Dat is verplicht als je competitie speelt – behalve voor de mini’s.

Hieronder meer over welke kleding voor wie nodig is, hoe je kleding bestelt en wat de kosten zijn. Heb je nog meer vragen over VIF-kleding? Neem dan contact op via kleding@vifhilversum.nl.

Kleding mini’s

De mini’s dragen tijdens de trainingen sportkleding en indoorsportschoenen. Tijdens de toernooien is een shirt van VIF niet verplicht, maar wel wenselijk. De shirts voor Mini’s hebben nog geen nummer.

Nieuwe CMV (mini’s) en bestaande CMV (Mini’s) die een groter shirt nodig hebben, kunnen voor €18,50 een clubshirt mét VIF-logo op de borst aanschaffen om hier hun toernooien in te spelen of om in te trainen. CMV (mini’s) mogen uiteraard ook in het officiële wedstrijdshirt (blijven) spelen! Voor de CMV (mini’s) heeft VIF een voorraad shirts zodat de (nieuwe) CMV (mini’s) leden het shirt direct mee kunnen nemen na het passen. Het shirt is van 100% polyester en blijft erg mooi, ook na veelvuldig gebruik en wassen!

Kleiding jeugd, senioren en recreanten

Jeugd, senioren en recreanten spelen wedstrijden in het officiële wedstrijdshirt. Voor recreanten is een rugnummer niet nodig op het shirt.

Kosten officiële wedstrijdkleding

  • shirt: € 42,50 (hier wordt direct het nummer op gedrukt)
  • herenshort € 36
  • damesshort € 30,70

Tegen een meerprijs van € 7,50 komt ook je naam op het wedstrijdshirt. En tevens tegen een kleine meerprijs kunnen broeken of shirts ook langer of korter worden gemaakt. Geef dit aan bij de bestelling!

Passen, bestellen, betalen

VIF-shirts worden besteld bij een leverancier in Italië. Voor je gaat bestellen, kun je shirts komen passen. Dat is meestal in mei. Aan het eind van elk volleybalseizoen (maart/april) laten we weten op welke datum je shirts kunt komen passen.

Vervolgens plaatsen we alle bestellingen. De shirts worden na 6 weken geleverd. Voor de betaling maken we gebruik van een eenmalig machtigingsformulier (docx).

Word je gedurende het seizoen lid, neem dan even contact op met kleding@vifhilversum.nl. Dan spreken we wat af.

Trainingsshirts en trainingsjasjes

Jeugd, senioren en recreanten die dit willen kunnen een alternatief clubshirt aanschaffen als trainingsshirt. Dat kost € 22,50. Dit is uiteraard vrijblijvend. De trainingsshirts zijn beschikbaar in maat XS tot en met XXL (dames) tot 3XL voor heren. En in een heren en dames variant.

Voor de wedstrijden van de jeugd, senioren en recreanten is het officiële blauw/zwarte tenue verplicht!

Naast de t-shirts zijn er ook leuke ‘Zoody’s’ (trainingsjasje met rits en capuchon) te bestellen. Deze kosten € 34,50.  Leuk om als team met eenzelfde trainingsjasje op de wedstrijden te verschijnen!

Met je eigen naam!

Op te bestellen shirts en zoody’s is het mogelijk om voor € 10 je naam op de achterzijde te laten drukken.