VIF: Volleyball Is Fun!

VIF: Volleyball Is Fun!

VIF staat voor Volleyball Is Fun!

Volleybalvereniging VIF heeft ongeveer 130 leden, waaronder zo’n 50 mini’s (6 tot en met 11 jaar). Een derde van de leden speelt competitie. De rest is recreant (waarvan een deel recreantencompetitie speelt).

VIF trainingen zijn in de avond (zie trainingstijden en locaties) en in 2 locaties: sporthal De Lieberg en de sporthal van het Hilfertsheem College. De mini’s starten om 18:15 uur. De laatste trainingen eindigen om 22:15 uur.

De thuiswedstrijden in de competitie spelen we meestal op vrijdagavond (in sporthal De Lieberg). Recreanten die meedoen met de recreantencompetitie, spelen ongeveer eens per 4 weken een wedstrijdavond, op vrijd, afwisselen in Kortenhoef of in Almere.

Bestuur

Heb je vragen of tips voor het bestuur van VIF? Zie Contact.

VoorzitterAriënne Weggemans
Algemeen secretarisHans Bronkhorst
PenningmeesterRonald van der Fange
Bestuurslid JeugdHans Kraan
Bestuurslid RecreantenIris Schotanus
Bestuurslid CompetitieWalter Seegers

Geschiedenis

VIF is een Vereniging met een lange geschiedenis. In 1931 werd de Rooms Katholieke Sportcentrale VIF opgericht, toen nog voornamelijk een atletiekvereniging. Daaruit ontstond in 1951 de zelfstandige volleybalvereniging VIF. Destijds betekende VIF nog Vreugde, Inspanning en Fierheid. De oubollige leuze en de rooms-katholieke achtergrond zijn verleden tijd.