Jaarlijks VIF Recreanten Mix Toernooi

Jaarlijks VIF Recreanten Mix Toernooi

Op 18 april 2020 vindt weer het jaarlijkse VIF Recreanten Mix Toernooi plaats. Wees erbij!

Het toernooi start om 16:00 uur in Sporthal De Lieberg, en eindigt om 22:00 uur. Tussen de wedstrijden door geniet je van een lekker hapje eten. En na de prijsuitreiking barst het feest lost in Sportcafé De Lieberg!

Schrijf je in vóór 20 februari!

Recreanten mixteams van VIF én van andere verenigingen zijn van harte welkom. Meld je team aan vóór 20 februari 2020. Dat doe je door (een foto van) het ingevulde inschrijfformulier op te sturen naar toernooi@vifhilversum.nl. Inschrijving geldt pas als de betaling binnen is.

Er is plaats voor 20 teams. Bij meer inschrijvingen geldt de volgorde van binnenkomst van betaling. Teams die niet mee kunnen doen, krijgen de kosten uiteraard teruggestort.

Toernooi: koppelprincipe

Traditiegetrouw wordt er gespeeld volgens het koppelprincipe: alle (maximaal 20) deelnemende mixteams worden gekoppeld aan een ander mixteam. Daardoor spelen de gekoppelde teams ook mee met het dames- of herentoernooi. Het streven is om alle teams zoveel mogelijk op hun eigen niveau te laten spelen.

Ook de competitiespelende senioren van VIF zijn welkom om mee te doen, mits ze zich met een mix-team inschrijven.

Meehelpen met de organisatie?

De toernooicommissie organiseert het VIF Recreanten Mix Toernooi elk jaar. Wil je helpen of heb je een vraag? Stuur een mailtje: toernooi@vifhilversum.nl.