VIF Recreanten Mix Toernooi

VIF Recreanten Mix Toernooi

Na twee jaar onderbreking door Corona vindt op zaterdag 16 april 2022 (eindelijk!) weer het VIF Recreanten Mix Toernooi plaats. Meld je snel aan!

Het toernooi is van 16:00 tot 22:00 uur in Sporthal De Lieberg. Tussen de wedstrijden door geniet je van een lekker hapje eten. En na de prijsuitreiking barst het feest los in Sportcafé De Lieberg.

Recreanten mixteams van VIF én andere verenigingen zijn van harte welkom.

Kosten

De kosten voor deelname aan het toernooi zijn € 105 per team van maximaal 6 spelers. Heb je een team met meer mensen? Dat kan: per extra speler komt er dan € 15 bij.

Daarvoor krijg je een leuk toernooi, een goede hap eten, een geweldige feestavond en een gratis consumptie.

Aanmelden & betalen: vóór 29 maart!

Er is plaats voor maximaal 20 teams. Je aanmelding moet uiterlijk 28 maart 2022 binnen zijn. En als er meer teams aanmelden dan er plek is, geldt de volgorde van binnenkomst van betaling.

Meld je team dus snel aan! Stuur een e-mail naar toernooi@vifhilversum.nl met de volgende gegevens:

  • Vereniging
  • Teamnaam (voor dit toernooi)
  • Niveau (laag, midden, hoog)
  • Je naam
  • Je e-mailadres
  • Je telefoonnummer (jij bent dan contactpersoon)

En maak de kosten over naar IBAN NL88ABNA0458410888 onder vermelding van VIF-toernooi én je teamnaam.

Je inschrijving is pas geldig als je betaling binnen is. (Teams die niet mee kunnen doen door overinschrijving, krijgen de kosten uiteraard teruggestort.)

Toernooi: koppelprincipe

Traditiegetrouw spelen we het VIF-toernooi volgens het koppelprincipe: alle deelnemende mixteams worden gekoppeld aan een ander mixteam. Daardoor spelen de gekoppelde teams ook mee als dames- en herentoernooi. We streven ernaar om alle teams op hun eigen niveau te laten spelen, daarom vragen we je om aan te geven wat het teamniveau is.

Ook de competitiespelende senioren van VIF zijn welkom om mee te doen, mits ze zich met een mix-team inschrijven.

Meehelpen met de organisatie?

De toernooicommissie organiseert het VIF Recreanten Mix Toernooi elk jaar. Wil je helpen of heb je een vraag? Stuur een mailtje: toernooi@vifhilversum.nl.