Foto’s van VIF

Foto’s van VIF

VIF is supergezellig. Hieronder enkele bewijsstukken 🙂 Heb jij ook foto’s van een toernooi, kamp of wedstrijd en wil je die delen? Graag!

Stuur je leuke foto’s van volleybalactiviteiten naar webredactie@vifhilversum.nl. (Zo nodig maken we wel een selectie, bijvoorbeeld als je er 83 instuurt…)

VIF Recreantentoernooi 2023

Het was weer een groot feest: check hier de foto’s!

Jeugdtoernooi 2023

Elk jaar organiseert VIF een gezellig toernooi voor de Jeugdteams. Check hier de foto’s!

Over foto’s & AVG

VIF plaatst alleen foto’s als dat volgens de AVG-regelgeving mag.

Los daarvan: als jij (of je kind) op een foto staat maar dat niet wilt, zal VIF het beeld verwijderen; ook als je er eerder toestemming voor hebt gegeven. Stuur dan een mailtje met het verzoek tot verwijdering aan webredactie@vifhilversum.nl. Doe (een schermafdruk van) de specifieke foto erbij, en het webadres van de pagina: zo kunnen we je snel helpen.

  • De sporthallen vallen onder de openbare ruimte; foto’s die daar gemaakt worden, mag VIF daarom publiceren zonder expliciete toestemming.
  • Voor foto’s die we maken tijdens jeugdkamp, vragen we vooraf toestemming: op het inschrijfformulier voor het kamp geven ouders van de deelnemers aan of zij toestemming geven voor publicatie van foto’s die op kamp worden gemaakt.
  • Voor andere foto’s geldt dat we ze alleen mogen plaatsen als we hun toestemming hebben. Zorg dus dat je die toestemming hebt: stuur bijvoorbeeld een mail mee waarin ze dat aangeven.