Foto’s van VIF

Foto’s van VIF

VIF is supergezellig. Hieronder enkele bewijsstukken 🙂 Heb jij ook foto’s van een toernooi, kamp of wedstrijd en wil je die delen? Graag!

Stuur je leuke foto’s van volleybalactiviteiten naar webredactie@vifhilversum.nl. (Zo nodig maken we wel een selectie, bijvoorbeeld als je er 83 instuurt…)

Foto’s VIF Recreanten Mix Toernooi 2024

Heb je het toernooi gemist? Of wil je nog even nagenieten? Check de foto’s. En wees er volgend jaar (weer) bij!

Foto’s VIF kampeerweekend 2023

Eind van de zomer is er altijd een kampeerweekend, waar vooral VIF-recreanten nog even nagenieten van de zomer en het nieuwe volleybalseizoen aftrappen met beachvolleybal. Dit jaar was dat in Ouddorp. Check de foto’s.

Foto’s buitenvolleybal 2023

Als de zaal sluit in de zomer, speelt een deel van VIF-recreanten buiten verder. Dit jaar was Harm (zie onder) de aanjager van de wekelijkse topavond. Hoe leuk het was zie je op deze foto’s. Harm: bedankt!

Foto’s Jeugdkamp 2023

Meer dan 50 leden van VIF Jeugd waren erbij tijdens het Jeugdkamp van 2023, bij Speelbos ’t Laer. Check de foto’s!

VIF Recreantentoernooi 2023

Het was weer een groot feest: check hier de foto’s!

Jeugdtoernooi 2023

Elk jaar organiseert VIF een gezellig toernooi voor de Jeugdteams. Check hier de foto’s!

Over foto’s & AVG

VIF plaatst alleen foto’s als dat volgens de AVG-regelgeving mag.

Los daarvan: als jij (of je kind) op een foto staat maar dat niet wilt, zal VIF het beeld verwijderen; ook als je er eerder toestemming voor hebt gegeven. Stuur dan een mailtje met het verzoek tot verwijdering aan webredactie@vifhilversum.nl. Doe (een schermafdruk van) de specifieke foto erbij, en het webadres van de pagina: zo kunnen we je snel helpen.

  • De sporthallen vallen onder de openbare ruimte; foto’s die daar gemaakt worden, mag VIF daarom publiceren zonder expliciete toestemming.
  • Voor foto’s die we maken tijdens jeugdkamp, vragen we vooraf toestemming: op het inschrijfformulier voor het kamp geven ouders van de deelnemers aan of zij toestemming geven voor publicatie van foto’s die op kamp worden gemaakt.
  • Voor andere foto’s geldt dat we ze alleen mogen plaatsen als we hun toestemming hebben. Zorg dus dat je die toestemming hebt: stuur bijvoorbeeld een mail mee waarin ze dat aangeven.