Foto’s van VIF

Foto’s van VIF

VIF is supergezellig. Alleen: recente bewijsstukken ontbreken… Heb jij foto’s van een toernooi, kamp of wedstrijd en wil je die delen? Graag!

Stuur je leuke foto’s van volleybalactiviteiten naar webredactie@vifhilversum.nl. Garantie dat we ze hier plaatsen is er niet, we maken zo nodig een selectie.

Over foto’s

VIF plaatst alleen foto’s als dat volgens de wet- en regelgeving mag.

De sporthallen vallen onder de openbare ruimte; foto’s die daar gemaakt worden, mag VIF daarom publiceren zonder expliciete toestemming.

Voor foto’s die we maken tijdens jeugdkamp, vragen we vooraf toestemming: op het inschrijfformulier voor het kamp geven ouders van de deelnemers aan of zij toestemming geven voor publicatie van foto’s die op kamp worden gemaakt.

Voor andere foto’s geldt dat we ze alleen mogen plaatsen als we hun toestemming hebben. Zorg dus dat je die toestemming hebt: stuur bijvoorbeeld een mail mee waarin ze dat aangeven.

Voor alle foto’s waar je (kind) op staat, mag je trouwens altijd vragen om verwijdering, ook als je er eerder toestemming voor hebt gegeven. Stuur dan een mailtje met het verzoek tot verwijdering aan webredactie@vifhilversum.nl. Stuur (een schermafdruk van) de specifieke foto mee, en het webadres van de pagina, zodat we je snel kunnen helpen.