Recreanten: info en lid worden

Recreanten: info en lid worden

De recreanten vormen een sportief en actief onderdeel van VIF. Naast de sportieve prestatie staat gezelligheid voorop.

Alle recreanten trainen op woensdagavond in sporthal De Lieberg van 20:45 uur tot 22:15 uur. Na afloop van de training is het mogelijk om wat te gaan drinken in Sportcafé De Lieberg in de sporthal.

Binnen de VIF-recreantengroep zijn er herenteams en mixteams (zie teams). 

Lid worden? Meld je aan!

VIF heeft plaats voor nieuwe recreanten! Heb je interesse om ook te komen volleyballen, check dan de pagina Lidmaatschap. Heb je een vraag, gebruik dan dit formulier.

Recreantencompetitie

De recreanten die dat willen, kunnen meedoen met de recreantencompetitie (regio West). Je speelt dan ongeveer eens per 3 weken op de vrijdagavond 3 of 4 wedstrijden. Die wedstrijdavonden vinden afwisselend plaats in Kortenhoef en Almere. De recreanten van VIF zijn daar erg succesvol en spelen met een flink aantal teams. Aan het einde van het seizoen mogen de beste teams uitkomen in de finale: het Nederlands Recreanten Kampioenschap. VIF is daar meestal vertegenwoordigd. De huidige stand van de competitie lees je op wedstrijden en uitslagen.

Lees meer over recreantencompetitie op nevobo.nl of recreatievolleybal.nl.

Beachvolleyballen

Elk jaar, aan het begin van het volleybalseizoen (eerste weekend van september), gaat een groep VIF-leden kamperen en beachvolleyballen aan de kust.

VIF recreantentoernooi

Elk jaar in april organiseert VIF in sporthal De Lieberg het populaire VIF recreantentoernooi. Hier doen ook veel teams uit de regio aan mee. Na afloop is er een feestavond met muziek. Het feest duurt tot in de late uurtjes.