Recreanten informatie

Recreanten informatie

De recreanten vormen een sportief en actief onderdeel van VIF. Naast de sportieve prestatie staat gezelligheid voorop.

De recreanten trainen op woensdagavond in sporthal De Lieberg van 20:45 uur tot 22:15 uur.

We hebben herenteams en mixteams (zie teams).  Na afloop van de training is het mogelijk om nog wat te gaan drinken in de horecagelegenheid.

Recreantencompetitie

De recreanten die dat willen, kunnen meedoen met de recreantencompetitie (regio West). Je speelt dan ongeveer eens per 3 weken op de vrijdagavond 3 of 4 wedstrijden. Die wedstrijdavonden vinden afwisselend plaats in Kortenhoef en Almere. De recreanten van VIF zijn daar erg succesvol en spelen met een flink aantal teams. Aan het einde van het seizoen mogen de beste teams uitkomen in de finale: het Nederlands Recreanten Kampioenschap. VIF is daar meestal vertegenwoordigd. De huidige stand van de competitie lees je op wedstrijden en uitslagen.

Lees meer over recreantencompetitie op nevobo.nl of recreatievolleybal.nl.

Beachvolleyballen

Elk jaar, aan het begin van het volleybalseizoen (eerste weekend van september), gaat een groep VIF-leden kamperen en beachvolleyballen aan de kust.

VIF recreantentoernooi

Elk jaar in april organiseert VIF in sporthal De Lieberg het populaire VIF recreantentoernooi. Hier doen ook veel teams uit de regio aan mee. Na afloop is er een feestavond met muziek. Het feest duurt tot in de late uurtjes.

Ledenstop

Het ledental groeide afgelopen jaren flink. Super gezellig, maar we willen er ook voor zorgen dat iedereen leuk kan blijven trainen. Daarom is er sinds 12 september 2018 een ledenstop (tot nader order). Nieuwe aanmeldingen komen op een wachtlijst.

Vragen of aanmelden voor wachtlijst?

Wil je meer weten of je aanmelden voor de wachtlijst? Neem dan gerust contact op met José Spekschate, via dit formulier.