Recreanten informatie

De recreanten vormen een sportief en actief onderdeel van VIF. Naast de sportieve prestatie staat gezelligheid voorop.

44

Training

De recreanten trainen op woensdagavond in sporthal De Lieberg onder leiding van een de recreantentrainers Niko, Henk en Theo. We trainen van 20:45 uur tot 22:15 uur. 
We hebben herenteams en mixteams.  Je kunt drie keer meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Na afloop van de training is het mogelijk om nog wat te gaan drinken in de horecagelegenheid.

Recreantencompetitie

De recreanten die dat willen, kunnen meedoen met de recreantencompetitie. Dit houdt in dat je ongeveer eenmaal per drie weken op de vrijdagavond, afwisselend in Kortenhoef en Almere, drie of vier wedstrijden speelt. De recreanten van VIF zijn daar erg succesvol en spelen met 8 teams, te weten 6 gemengde teams en 2 herenteams. Aan het einde van het seizoen mogen de beste teams uitkomen in de landelijke finales. VIF is meestal wel vertegenwoordigd met een team.

Beachvolleyballen

Daarnaast gaat een groep aan het begin van het seizoen (het eerste weekend in september) kamperen en beachvolleyballen aan de kust.

VIF recreantentoernooi

Elk jaar (april) wordt er in sporthal Kerkelanden het VIF recreantentoernooi georganiseerd. Hier doen veel teams uit de regio aan mee. Na afloop is er een feestavond met (live) muziek. Het feest duurt tot in de late uurtjes.

Informatie

Als je belangstelling hebt of info wilt, neem dan contact op met:
Jose Spekschate klik hier voor het contactformulier.

Naar

 Recreanten teams  Recreantencompetitie  Recreantentoernooien