Lid worden en recreantencompetitie

Lid worden en recreantencompetitie

De recreanten vormen een sportief en actief onderdeel van VIF. Van ‘superfanatiek’ tot ‘voor de gezelligheid’: voor ieder wat wils bij VIF recreanten.

Alle recreanten trainen op woensdagavond. Kijk voor tijden en locaties op trainingstijden. Na afloop van de training gaat er vaak een clubje spelers wat drinken in Sportcafé De Lieberg in de sporthal.

Binnen de VIF-recreantengroep zijn er herenteams en mixteams (zie teams). 

Lid worden? Meld je aan!

VIF heeft plaats voor nieuwe recreanten! Je kunt 3x gratis meetrainen om kennis te maken. Stuur daarvoor een mail aan secretaris@vifhilversum.nl en vermeld je naam, geboortedatum en dat je met de recreanten wilt meedoen. Je hoort dan snel wanneer je kunt meedoen. Check voor meer info ook Lidmaatschap.

Recreantencompetitie

De recreanten die dat willen, kunnen meedoen met de recreantencompetitie (regio West). Je speelt dan ongeveer eens per 3 weken op de vrijdagavond 3 of 4 wedstrijden. Die wedstrijdavonden vinden afwisselend plaats in Kortenhoef en Almere.

Eind van het seizoen gaan de beste teams naar de finale: het Nederlands Recreanten Kampioenschap. VIF is daar meestal vertegenwoordigd. Lees meer over recreantencompetitie op nevobo.nl of recreatievolleybal.nl.

Kamperen en beachvolleyballen

Elk jaar, aan het begin van het volleybalseizoen (eerste weekend van september), gaat een groep VIF-leden kamperen en beachvolleyballen aan de kust.

VIF Recreanten Mixtoernooi

Elk jaar in april organiseert VIF in sporthal De Lieberg het populaire VIF Recreanten Mixtoernooi. Hier doen ook veel teams uit de regio aan mee. Na afloop is er een feestavond met muziek. Het feest duurt tot in de late uurtjes.