VIF Nieuwsbrief januari 2024

VIF Nieuwsbrief januari 2024

Gelukkig nieuwjaar! In deze nieuwsbrief: toernooien op 10 januari, gewijzigde trainingstijd, twee nieuwe kampioenen en de uitreiking van de Ben van Hattum-trofee.

Toernooien op 10 januari: Jeugd en Mini’s

Op woensdag 10 januari is er voor alle CMV-leden (mini’s) een ouder-kindtoernooi. Het start op de reguliere trainingstijd: 18:15 uur. Je hoeft niet vooraf in te schrijven, maar zorg wel dat je er om 18:00 uur bent. Kun of wil je als ouder niet meedoen, vraag dan een zus, broer, andere famillie of vriend(in) om mee te doen. speel samen met een ander koppel een toernooitje.

Ook de Jeugd heeft een toernooi op woensdag 10 januari, en wel vanaf 19:15 uur. Let op: dit is in Sporthal De Lieberg! Er is nog geen training in Hilfertsheem. Aanmelden vooraf is ook hier niet nodig, wel dat je er op tijd bent (19:00 uur)! Tijdens dit toernooi mixen we alle jeugdleden en spelen onderling een gezellig toernooi.

Training senioren en recreanten Lieberg 10 jan: 15 minuten later

Op woensdag 10 januari starten de trainingen voor de senioren en de recreanten in Sporthal De Lieberg een kwartiertje later, dus om 21:00 uur. De trainingen duren tot 22.15 uur. De training in de sporthal van Hilfertsheemcollege (Recreanten A) start gewoon op de normale tijd (20:15 uur).

Twee jeugdteams kampioen!

Maar liefst twee VIF-teams zijn kampioen geworden! Team Jongens B1 werd na acht wedstrijden (waarvan vijf met 4-0 winst!) de winnaar in hun poule. Supergoed gedaan. 🥳Dat geldt ook voor hun trainers en coaches natuurlijk. Het tweede team dat zich kampioen mag noemen, is team Meiden C1. In 10 wedstrijden hebben zij maar liefst 35 sets gewonnen. We zijn trots op jullie! 💪🏼Felicitaties ook voor jullie trainers en coaches. 🎉

Ben van Hattum-trofee voor… Henk Naezer!

Tijdens het oliebollentoernooi afgelopen 3 januari reikte het VIF-bestuur de Ben van Hattum-trofee uit, aan… Henk Naezer. Henk is al ruim 27 jaar actief voor VIF.

Reacties zijn gesloten.