VIF nieuwsbrief februari 2024

VIF nieuwsbrief februari 2024

Voorjaarsvakantie: wel / niet trainen?

Tijdens de voorjaarsvakantie (19 – 23 feb 2024 ) zijn er geen trainingen voor de mini’s (CMV) en Jeugd. Voor senioren en recreanten is er op woensdag 21 februari van 20 tot 22 uur een vrije inlooptraining in de Lieberg. Leuk als jij ook komt!

Meld je team nog snel aan: VIF recreanten mixtoernooi

Op zaterdag 20 april 2024 is het beroemde VIF recreanten mixtoernooi. Volleyballen, eten en dansen! Er is nog plaats voor maar een paar teams…. Lees snel hoe je jouw team aanmeldt. En mis het niet!

Dank voor je inzet – Jeugdtoernooi & oliebollentoernooi

We kijken met plezier terug op het Jeugdtoernooi op 10 januari en het oliebollentoernooi op 3 januari. Dank aan alle deelnemers en aan iedereen die heeft geholpen om dit mogelijk te maken!

Gezocht: Vrienden van VIF & Sponsors

Vrienden van VIF ondersteunen onze vereniging met een eenmalige of structurele bijdrage. Sponsors ondersteunen toernooien, geven VIF-leden korting op hun producten, of sponsoren kleding en tassen. Dit vermindert onze kosten, waardoor VIF de contributie laag kan houden. Ken of ben jij een bedrijf dat VIF wil sponsoren? Neem contact op met de secretaris. Wil je liever Vriend van VIF worden (als privépersoon of als bedrijf)? Lees Vrienden van VIF.

Fijne voorjaarsvakantie allemaal! 🌷😎

Reacties zijn gesloten.