Van Hattum Trofee voor Hetty Jouvennaar

Van Hattum Trofee voor Hetty Jouvennaar

Trainingen voor de Jeugd, Grote Club Actie en Jeugdkamp: Hetty is topvrijwilliger van VIF. Daarom ontving ze de Ben van Hattum Trofee.

Traditiegetrouw reikt VIF de Ben van Hattum trofee uit tijdens het VIF Oliebollentoernooi. De trofee is bedoeld als eerbetoon voor iemand die zich bijzonder heeft ingezet voor VIF.

Sinds 2011 betrokken

Hetty is al sinds 2011 betrokken bij de VIF-Jeugd. Elke woensdag brengt ze de allerjongste volleyballers de basis bij. En na elk toernooi zorgt zij voor oorkondes voor de winnende teams. Ook kunnen we altijd op Hetty rekenen als voor lekkere snacks, pepernoten of ander lekkers voor extra leuke trainingen.

Drijvende kracht

Hetty is ook de drijvende kracht achter de opbrengst van de Grote Club Actie. Elk jaar weer zorgt ze voor een mooie bijdrage, die we kunnen inzetten voor het jeugdkamp. En ook tijdens het jeugdkamp zelf zie je Hetty in actie. Ze organiseert spelletjes, houdt de kids in de gaten en steekt de handen uit de mouwen in de keuken voor een hapje en een drankje.

Startte ooit als jeugdspeler

Hetty speelt inmiddels zelf geen volleybal maar, maar eerder startte ze zelf bij de Jeugd van VIF en speelde ze bij Dames 1 tijdens seizoen 2014-2015. We zijn enorm blij met haar grote inzet als vrijwilliger. Als blijk van waardering mag zij de Ben van Hattum Trofee een jaar lang neerzetten bij haar thuis.

De trofee is vernoemd naar Ben van Hattum vanwege zijn verdiensten voor VIF.

Reacties zijn gesloten.