Nog beperkt plaatsen voor Recreanten Mixtoernooi 2024

Nog beperkt plaatsen voor Recreanten Mixtoernooi 2024

Inschrijvingen voor het VIF Recreanten Mixtoernooi 2024 gaan rap. Er is nog maar plaats ongeveer 10 teams. Wil je nog meedoen, meld je dan snel aan!

Op zaterdag 20 april 2024 is het zo ver: dan vindt het VIF Recreanten Mix Toernooi plaats. Heerlijk volleyballen, lekker eten en tot in de kleine uurtjes dansen!

Twijfel? Check de foto’s en de video van vorig jaar. 🤩

Recreanten mix-teams van alle volleybalverenigingen zijn welkom. Er kunnen maar 20 teams meedoen, dus meld je snel aan!

Aanmelden

Je meldt jouw team (3 mannen, 3 vrouwen) aan door e-mail te sturen naar toernooi@vifhilversum.nl. Stuur svp alle onderstaande informatie mee. Oh, en je inschrijving geldt pas als de betaling binnen is! 🙂

  • Naam vereniging
  • Teamnaam voor het toernooi
  • Niveau (laag, midden, hoog)
  • Naam contactpersoon
  • E-mailadres contactpersoon
  • Telefoonnummer contactpersoon

Kosten Recreanten Mix Toernooi

De kosten per team van 6 mensen zijn € 150. Daarvoor krijg je deelname aan het toernooi, een lekkere hap eten, één consumptie én een spetterend feest! Heb je een groter team? Geen probleem: tel bij de kosten € 22,50 extra op, voor elk extra teamlid.

Maak het totaalbedrag over naar NL88 ABNA 0458410888 onder vermelding van ‘VIF-toernooi’ en je teamnaam (niet vergeten!).

Traditie: koppelprincipe

Traditiegetrouw spelen we het VIF Recreanten Mix Toernooi volgens het koppelprincipe. Alle deelnemende mixteams worden gekoppeld aan een ander mixteam. De dames en heren van die beide teams spelen zo ook mee als dames- en herentoernooi. We streven ernaar om alle teams op hun eigen niveau te laten spelen.

Praktische info: waar en hoe laat?

Het toernooi duurt van 16:00 tot 22:00 uur in Sporthal De Lieberg in Hilversum. Na de prijsuitreiking barst het feest los in Sportcafé De Lieberg.

Reacties zijn gesloten.