VIF Nieuwsbrief mei

VIF Nieuwsbrief mei

Lees over de laatste trainingen, de contributie van volgend seizoen en nog veel meer.

Laatste trainingen en toernooien

Het volleybalseizoen is bijna ten einde. De komende weken sluiten we af met de laatste trainingen en gezellige toernooien.

Ouder-kindtoernooi mini’s: 22 mei

Op woensdag 22 mei is de laatste training voor de mini’s. Dan vind er weer een ouder-kindtoernooi plaats. Alle mini’s worden om 18:00 uur verwacht in sporthal De Lieberg met hun ouder(s), grootouder(s), broers, zussen of buren. Het toernooi duurt van 18:15 tot 19:15 uur.

Eindtoernooi Jeugd: 22 mei

Ook voor de Jeug A, B en C is 22 mei de laatste training: deze groepen spelen dan een eindtoernooi in sporthal De Lieberg. Meld je aan om 19:15 uur. Het toernooi duurt van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Tijdens het eindtoernooi huldigen we ook de kampioenen!

Let op:

  • Dinsdag 21 mei hebben Jongens B1 en Meiden C1 nog training in Hilfertsheem. Kijk in de app voor bijzonderheden.
  • Woensdag 22 mei is er geen training voor Jongens C1 en Meiden C2 in sporthal Hilfertsheem; in plaats daarvan zien we jullie graag bij het eindtoernooi in sporthal De Lieberg.

Laatste training Senioren, Recreanten, MA1 en MA2

Op woensdag 22 mei begint de training in sporthal De Lieberg voor Dames 1 en 2, Heren 1 en 2 en Recreanten B en C iets later: rond 21:00 uur.

De training voor de recreanten A in Hilfertsheem gaat gewoon door (20:15 – 21:45).

Op woensdag 29 mei is er een afsluitend toernooi voor de Senioren, Recreanten, Meiden A1 en A2. Je kunt je aanmelden vanaf 20:00 uur. Het toernooi start om 20:15 uur. We mixen leden uit alle teams.

Op woensdag 29 mei is er geen training in de Hilfertsheem.

Afmelden kan tot en met 31 mei via secretaris@vifhilversum.nl

In de vorige nieuwsbrief stond dat afmeldingen voor 1 mei binnen moesten zijn. Dat is niet juist: afmelden kan nog tot en met 31 mei 2024.

Afmelden kan alléén per e-mail aan secretaris@vifhilversum.nl. Je ontvangt een bevestiging. Let op! Opzeggen kan niet bij een coach of een trainer.

Als je te laat opzegt, maakt VIF kosten voor het aanmelden van een team en het reserveren van de sportzalen. Die kosten moeten we dan aan je doorberekenen.

Contributie seizoen 2024 – 2025

De contributie gaat omhoog. In de Algemene Leden Vergadering van 19 oktober 2024 is dat al besproken, omdat we voorzagen dat de kosten voor onder andere de zaalhuur en Nevobo zijn flink gestegen. Op Lidmaatschap staat hoeveel de contributie is voor seizoen 2024 – 2025.

Team- & zaalindeling

VIF is bezig met de indeling van teams en zalen voor het seizoen 2024 – 2025. We hopen je uiterlijk begin juni hierover te informeren.

Start seizoen: eerste week september

Schrijf het alvast in je agenda! Op dinsdag 3 en woensdag 4 september 2024 beginnen de trainingen van volleybalseizoen 2024 – 2025.

Jeugdkamp: september

Op 6, 7 en 8 september organiseert VIF een jeugdkamp voor de mini’s en Jeugd B en C. Dit jaar vindt dit plaats op een prachtige locatie bij Naarden-Vesting. Alle jeugdleden hebben hierover per mail informatie gekregen.

Buitenvolleybal

Enkele enthousiaste VIF-leden organiseren ook deze zomer weer buitenvolleybal. Dat doen zij op eigen initiatief. Ook niet-leden zijn welkom.

De e-mail die VIF hierover stuurde, ging per ongeluk ook naar mini’s en jeugd. Buitenvolleybal is op een volledig veld en met het net op seniorenhoogte, dus vooral voor senioren geschikt. Sorry voor de verwarring!

Alsnog kleding bestellen? Wees er snel bij!

Woensdag 15 mei kon je VIF-kleding passen en bestellen. Was je er niet bij maar heb je wel nieuwe kleding nodig? Meld je dan nog snel via kleding@vifhilversum. Als je bestelling te laat komt, zijn er extra bezorgkosten: die moeten we dan aan je doorrekenen. Check alle kledingopties en prijzen op VIF Kleding.

VIF-wedstrijdshirt over? Doneer het!

Gebruik jij jouw wedstrijdshirt niet meer maar is het nog goed? Doneer je shirt aan VIF! We gebruiken deze dan als leenshirt. 😉Heb je nog een leenshirt in de kast liggen? Lever deze dan s.v.p. in.

Reacties zijn gesloten.