VIF nieuwsbrief april

VIF nieuwsbrief april

Heb je VIF-kleding nodig? Of wil je weten wanneer de laatste trainingen van het seizoen zijn? Check de nieuwsbrief!

Meivakantie staat voor de deur

Maandag 22 april begint de meivakantie voor scholieren. Op dinsdag 23 en 30 april en op woensdag 24 april en 1 mei zijn er daarom geen trainingen voor de jeugd en de CMV.

Voor de senioren en recreanten is er op woensdag 24 april ook geen training. Op woensdag 1 mei is er wel een vrije inlooptraining in de Lieberg, van 20:00 uur tot 22:00 uur. Alle leden van de Heren, Dames en Recreantenteams zijn welkom.

Laatste trainingen van het seizoen

De laatste training voor mini’s (CMV) is op woensdag 22 mei. Ter afsluiting spelen we dan een ouder-kind toernooi. Ook voor de Jeugd A, B en C is 22 mei de laatste training: zij spelen dan een eindtoernooi.

Op 22 mei hebben we ook de huldiging van de kampioenteams!

De laatste training voor Senioren, Recreanten en MA1 en MA2 is op 29 mei: zij spelen dan een afsluitend toernooi. In de volgende nieuwsbrief lees je hier meer over.

Kleding passen en bestellen: 15 mei

Ben je nieuw bij VIF of ga je C-jeugd spelen? Ben je uit je shirt of short gegroeid, of heb je behoefte aan een maatje kleiner? Kom dan VIF-sportkleding passen en bestellen op woensdagavond 15 mei tussen 19:00 en 20:30 uur in Sporthal De Lieberg (in het materiaalhok). Betaling gaat via een machtigingsformulier.

LET OP: heb je wedstrijdkleding nodig (Jeugd /Recreanten /Senioren)? Kom dan zeker langs op 15 mei. Als je daarna pas een bestelling doet, zijn er extra bezorgkosten: die moeten we dan aan je doorrekenen. 

Check alle kledingopties en prijzen op VIF Kleding.

VIF shirt over? Doneer het aan VIF

Gebruik jij jouw wedstrijdshirt niet meer, maar is nog goed? Doneer je shirt dan aan VIF! We gebruiken deze dan als leenshirt. 😉Heb je nog een leenshirt in de kast liggen? Lever deze dan svp in.

Afmelden? Vóór 1 mei via secretaris@vifhilversum.nl

Het einde van het seizoen komt dichterbij. Natuurlijk hopen we iedereen volgend seizoen weer te zien. Besluit jij of je kind toch om te stoppen met volleyballen? Zeg je lidmaatschap dan vóór 1 mei 2024 op. Dat kan alleen per e-mail, aan secretaris@vifhilversum.nl. Je ontvangt een bevestiging.

Let op! Opzeggen kan niet bij je coach of een trainer.

Als je je te laat opzegt, maakt VIF kosten en die moeten we dan doorberekenen. Na 1 mei delen we namelijk al de nieuwe teams in en reserveren we de sportzalen.

Zaterdag 20 april: VIF Recreanten Mix Toernooi

Zaterdag 20 april is het weer zo ver: dan is in de Lieberg weer het VIF recreanten-mix-toernooi! Twintig teams doen mee. We rekenen op een sportieve en gezellige dag!

Bericht van Jan van de Hoef

Beste mensen, 

Even een berichtje van de VIF-vertrouwenscontactpersoon. Zo heet ik sinds kort niet meer, de naam is door de Nevobo veranderd in ‘Integriteitsmanager’. Niet helemaal mijn keus, maar ja….  

Iedereen weet inmiddels dat VIF een veilig sportklimaat nastreeft. De regel is: we gaan sportief om met elkaar en trainers, coaches en sporters (en ouders) respecteren elkaar.

Grensoverschrijdend gedrag, (seksuele) intimidatie, discriminatie, machtsmisbruik en pestgedrag zijn simpelweg niet toegestaan. Niet in de sporthallen, maar ook niet op sociale media.

Merk je dat er op Instagram, Facebook, via sms-jes of WhatsApp-groepen dingen spelen die niet door de beugel kunnen en betrekking hebben op VIF? Laat het me weten via vertrouwenscontactpersoon@vifhilversum.nl. Bewaar de post of het bericht; dat kan helpen om een oplossing te vinden. Wil je meer weten? Zie ook centrumveiligesport.nl 

Groet, Jan van de Hoef 

Reacties zijn gesloten.