Nieuwe volleyballen

Nieuwe volleyballen

VIF heeft nieuwe volleyballen aangeschaft – met VIF-logo! Er zijn nu aparte ballen voor wedstrijden en trainingen.

De volleyballen die VIF gebruikte in onze sporthallen waren erg verschillend en inmiddels versleten. Na overleg met het VIF-bestuur is daarom besloten te investeren in nieuwe ballen. Op 23 november zijn de nieuwe ballen in gebruik genomen.

Spelregels

Er zijn trainingsvolleyballen voor gebruik in de sporthal tijdens trainingen. En wedstrijdvolleyballen die mee gaan naar de wedstrijden. Om de ballen zo lang mogelijk in goede staat te houden, vragen we iedereen om rekening te houden met de afspraken die gelden voor de nieuwe ballen.

Trainingsballen: altijd in de trainingshal

De nieuwe volleyballen voor trainingen in sporthal De Lieberg en sporthal Hilfertsheem vind je in de kasten, herkenbaar aan het VIF-logo. Per veld zijn 10 ballen beschikbaar. Deze volleyballen moeten in de betreffen de hal blijven, en mogen niet mee naar wedstrijden. Ze zijn ook niet bedoeld om te gebruiken tijdens wedstrijden in De Lieberg of Hilfertsheem.

Wedstrijdballen: thuis bewaren

Alle jeugd- en competitieteams beschikken over een tas met ballen voor de wedstrijden. Daarin zit 1 goede wedstrijdbal. Deze tas is alleen bedoeld voor de wedstrijden en niet voor trainingsavonden. Bewaar deze tas dus bij een van de teamleden thuis en vergeet hem niet als je naar een wedstrijd gaat.

De recreanten krijgen 1 goede wedstrijdbal voor wedstrijdavonden, die ook thuis bewaard moet worden.

Bewaar deze volleyballen svp niet in een schuur of een auto; de kwaliteit gaat namelijk hard achteruit door onder andere vocht.

Tweede leven voor oude ballen

Na overleg met Han van Nes is besloten de oude volleyballen op te sturen naar een mooi project in Tanzania.

Reacties zijn gesloten.