Wedstrijdverslag VIF 3/4 Almere, 24 januari 2015

za 24 jan VIF 3 en 4Veel teams hadden deze zaterdagochtend afgezegd vanwege de gladheid. Door een blessure en veel afzeggingen binnen VIF 3 en VIF 4 werden het meidenteam en het jongensteam op het laatste moment samengevoegd en zo ging de competitie van start!

VIF3 – Nederhorst 2 Na een wat onwennige start kon het nieuw samengestelde team de eerste set direct naar zich toe trekken doordat er goed werd geserveerd (19-11). De tweede set werd het team overrompeld door een goede service van Nederhorst en deze moest het VIF team net laten gaan met 15-18.

VIF3 – Oberon 1 Ook Oberon had een uit alle hoeken en gaten samengesteld team dat erg goed uit de verf kwam. VIF verloor deze set dan ook ruim met 16-27. VIF kwam goed terug en won de tweede set doordat er veel in drieën werd gespeeld wat extra punten opleverde. 24-20.

VIF3 – Keizer Otto 1 In deze set waren er lange rally’s, die uiteindelijk helaas niet gewonnen werden door VIF. Zij gingen deze eerste set dan ook met 8-22 de teil in. De tweede set werd nipt gewonnen met 20-19.

VIF3 – Smashers 2 Ondanks het goede samenspel bij VIF gingen er wat passes mis en moesten we de eerste set laten lopen met 18 -23. De laatste set werd super spannend en stond VIF met 19-21 op het laatste moment achter met de service tegen. De laatste actie werd afgesloten met een supergoed pass, set up en aanval zodat de uitslag net 21-21 werd.

Een leuke, sportieve en gezellige zaterdagochtend!