Wedstrijdverslag van Mini-team 4, zaterdag 25 januari 2014

Vif 4 1VIF 4 – Nederhorst 2
De eerste set speelden de meisjes van VIF 4 tegen ervaren en grote jongens, één van de jongens was zelfs zo lang dat hij een kop groter was dan alle andere jongens en meisjes. VIF 4 speelde erg goed maar iets te lief en ze moesten deze set net weggeven met 13-21. In de tweede set gaf de coach het advies om “gemeen te spelen”, waarmee bedoeld wordt dat ze in de gaten of naast de jongens moesten spelen. Dit werd een aantal keer toegepast, maar helaas moesten de dames ook deze set laten gaan met 13-22.

Voleem 2 –VIF 4
In de pauze werd de teamspirit met zijn allen opgekrikt, zoals te zien is op de foto in de kantine. De dames gingen met volle moed de strijd aan wat direct tot resultaat leidde; 10-29. In de tweede set speelde Noah een zodanig strakke bal, precies in het gat bij de tegenstander, dat deze bal absoluut vermeld moet worden! Verder moest Kim door haar pijngrens heen wat uiteindelijk nogmaals een glansrijke overwinning opleverde met 10-28.

Gemini 1 – VIF 4
Na de wedstrijd tegen Voleem werd de pauze voornamelijk gebruikt om met zijn allen uit te hijgen en te herstellen. Zo kon de derde wedstrijd weer met veel energie begonnen worden. De tegenstander kon deze druk niet Vif 4 2aan. Er werd netjes geserveerd voornamelijk door Deborah en daarnaast werd er netjes gepassed voornamelijk door Pam die zeer beweeglijk haar taken uitvoerde; 13- 25. De tweede set bleef de concentratie behouden en werd er niet meegedaan met het niveau van de tegenstander. Door een paar strakke ballen van Michelle werd ook deze set met grote cijfers gewonnen; 10-29.

VIF 4 – AllvoM4
Deze wedstrijd startte direct na de vorige. Er waren weinig ballen die weer terugkwamen, maar de ballen die terugkwamen werden goed opgezet en afgemaakt waardoor de tegenstander volledig overrompeld werd. 24 – 10. De laatste set moest een speler van de tegenstander het door de vermoeidheid opgeven. Aangezien zij maar 4 spelers hadden, waren wij niet te beroerd om er een uit te lenen. Luka heeft bij de tegenstander gespeeld en het ons team nog zo moeilijk mogelijk gemaakt, maar dat mocht niet baten. 28 – 6 winst voor VIF 4.

De wedstrijden zijn verslagen door Ad Achterberg