VIF Recreantentoernooi 14 april 2018

VIF Recreantentoernooi 14 april 2018

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk, het toernooi is al helemaal volgeboekt!

Ook in 2018 vindt er weer een VIF recreanten volleybal toernooi plaats. En wel op zaterdag 14 april in de sporthal De Lieberg  te Hilversum. Het toernooi begint om 16.00.

Er wordt gespeeld volgens het koppelprincipe. Wat inhoudt dat alle ingeschreven mix-teams (bestaande uit minimaal 3 dames) worden gekoppeld aan een ander mix team. Dit wordt zodanig gedaan dat er zowel in het mix toernooi als in het dames of herentoernooi gespeeld gaat worden. Bij de poule indeling wordt er naar gestreefd om ieder team op z’n eigen niveau te kunnen laten spelen. Iedereen vanaf de A-jeugd is welkom om een team in te schrijven. Dus ook competitieteams, kunnen met één of meerdere mix teams inschrijven.

Tussen het spelen door is er gelegenheid om van het heerlijke buffet te genieten (er is ook aan de liefhebbers van een vegetarische schotel gedacht). Het volleybal toernooi eindigt om 22.00 uur. Na de prijsuitreiking kan het feest in de sportkantine losbarsten.

Let op! Er kunnen maximaal 20 teams aan dit toernooi deelnemen, dus wacht niet te lang met inschrijven, want vol=vol. Helaas is inschrijven niet meer mogelijk, aangezien het toernooi helemaal volgeboekt is!

Wij zien jullie graag op 14 april 2018!

VIF toernooi commissie,

Gerda Louwerse
René Faasse
Menno Eikelboom