VIF Mix Toernooi 2019: mis het niet!

VIF Mix Toernooi 2019: mis het niet!

Zaterdag 13 april 2019 is het zo ver. Dan is in sporthal De Lieberg in Hilversum weer het supergezellige VIF Mix Recreantentoernooi. Schrijf je snel in!

Het jaarlijkse, en inmiddels beroemde, VIF Toernooi start op zaterdag 13 april om 16:00 uur. Het volleybaltoernooi duurt tot 22:00 uur. Na de prijsuitreiking in Sportcafé De Lieberg, barst het feest los – tot in de kleine uurtjes!

Het VIF Toernooi 2019 is mede mogelijk dankzij sponsoring van Sportcafé De Lieberg en van onze eigen club!

Schrijf je snel in!

Wil je meedoen? Print dan dit inschrijfformulier , vul het in en stuur (een foto van) je inschrijfformulier naar toernooi@vifhilversum.nl. Er kunnen maximaal 20 teams meedoen aan het VIF Toernooi. Wacht dus niet met inschrijven.

Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst van definitieve inschrijvingen. Je inschrijving is definitief als we het ingevulde inschrijfformulier hebben ontvangen én het inschrijfgeld is betaald. (Ben je te laat en is het toernooi al vol, dan stort VIF de inschrijfkosten terug.)

Volleybal, buffet & feest!

De inschrijfkosten bedragen € 90 per team van maximaal 6 personen (minimaal 3 dames). Meer teamleden zijn welkom: voor elke extra persoon betaal je € 10 euro extra.

Voor de inschrijfkosten krijg je niet alleen een verrassend leuk volleybaltoernooi. Tussen de wedstrijden door kan je genieten van een heerlijk buffet (ook als je liefhebber bent van een vegetarische schotel). En en lekker drankje.

Koppelprincipe

Traditiegetrouw spelen we het VIF Toernooi volgens het koppelprincipe.
Elk mix-team (met minimaal 3 dames) wordt gekoppeld aan een ander mix-team. Elk team speelt zo een mix-, dames- en herentoernooi. Bij de poule-indeling streven we ernaar om elk team op z’n eigen niveau te laten spelen. Daarom vragen we je bij inschrijving een niveau op te geven.

Het VIF Volleybaltoernooi is mogelijk dankzij sponsoring van
Sportcafé De Lieberg en onze eigen club!
Reacties zijn gesloten.