VIF JC1 wint hun eerste set!

jc1 wint eerste setVrijdag 13 november heeft VIF JC1 hun eerste set gewonnen en wel van de nummer 1 in hun poule!  Een wedstrijdverslag van deze spannende wedstrijd mag dan ook niet ontbreken:
De eerste set was de tegenpartij te sterk. Tijdens de tweede set leek het er op dat onze mannen af stevenden op hun eerste set overwinning. Alle ouders zaten op het puntje van de tribune, zou dit de ommekeer worden?
De spanning werd iets te hoog en helaas glipte de set hen net door de vingers. De eerste punten van de derde set gingen geweldig, maar bij een stand van 11-7 keerde het tij, de inhaalrace van de jongens uit Soesterberg was meedogenloos. Ook de derde set ging naar de tegenpartij.
Zou dit dan weer een 4-0 nederlaag worden?
Set vier was spannend. Trainer-coach Michael zag dat het er in zat en toen de coach van Soesterberg om een time-out vroeg bij een stand van 17-11 (?!) voor VIF heeft hij waarschijnlijk een paar magische woorden gesproken, want het zelfvertrouwen van de mannen kreeg vleugels en bijna alles lukte. Bij een eindstand van 25-19 volgde een enorm gejuich: de eerste gewonnen set voor deze jongens is binnen, en het is de eerste in een reeks van vele, dat weet ik zeker!
Goed gedaan jongens!