VIF JC1 goed van start met winst tegen Keizer Otto Trivolley

VIF JC1 goed van start met winst tegen Keizer Otto Trivolley

Zaterdag 23 september werd in Sporthal De Meent te Hilversum met goede moed de eerste wedstrijd begonnen van het seizoen  tegen Keizer Otto Trivolley. Er werd direct sterk gestart met een verbluffende service serie van Kilian, waardoor er al een behoorlijk gat geslagen werd in de eerste set. Dit gat werd dan ook niet meer gedicht door Keizer Otto-Trivolley zodat deze set ruimschoots gewonnen werd met 14-25.

De tweede set werd het goede spel doorgezet waarbij er meerdere langdurige rally’s waren. Uiteindelijk werden de meesten door VIF gewonnen door het uitmuntend spelverdelingswerk van Koshen. Hierdoor werd er goed in drieën gespeeld en de druk goed bij Trivolley neergelegd. 14-25

Trivolley probeerde in de derde set het tij te keren wat de eerste deel nog wel lukte waardoor het gelijk opging. Uiteindelijk moest Trivolley toch bakzeil halen en verloren ook deze set met 18-25. Ook in vierde set vond er geen verslapping plaats waardoor deze set ook weer met ruime cijfers werd gewonnen 17-25.