VIF 2 gescout

2015-02-14 Vif 2 gescoutZaterdag 14 februari 2015

De meiden van VIF 2 staan al vroeg opgelijnd. Ze hebben er weer zin in.

Als toeschouwers zijn we inmiddels gewend aan het enthousiasme, het zingen, de gespannen concentratie en de gedrevenheid. Mijke met haar stabiele opslag, Precious als troubleshooter op moeilijke momenten, Tara met haar soms snoeiharde bovenhandse serve, Lisa als geboren motivator voor de teamspirit en Pam die bijna elke tweede bal zo speelt dat er extra punten te behalen zijn.

Na drie wedstrijden staat ineens Herman Rempe van de volleybalschool voor ons neus. Geboeid wordt er geluisterd naar zijn verhaal. Hoeveel potentie en motivatie hij ziet. Dat ze zes lessen selectietraining mogen volgen in Huizen en dat daarna weer een selectie plaats vindt.

2014-02-15 Vif 2 gescout, trotsDe verbazing slaat om in euforie als trainer Rene vertelt hoe bijzonder dit is. Eerste reacties:
Mijke: ‘Ik vind het superleuk!’
Pam: ‘Heel leuk, want dan kunnen we nog beter worden dan dat we al zijn’.
Lisa: ‘Ja, en waarschijnlijk gaan winnen van Nederhorst!’
Tara: ‘Supervet, dan kunnen we nog meer leren en met wedstrijden keihard serveren en dat is supercool’.
Precious: ‘Cool dat we zijn gescout omdat we dan steeds beter worden. Waarom we dit hebben verdiend? Omdat we heel goed zijn’.

Gelukkig ontbreekt het onze bloedjes niet aan zelfvertrouwen. Veel plezier en succes in de volgende stap van jullie sport carrière dames!

Pauline van den Berg