Geslaagd VIF jeugdkamp 2018

Geslaagd VIF jeugdkamp 2018

Op vrijdag 7 september 2018 ging er weer een gezellig jeugdkamp van VIF van start, voor de jeugd B en C, en de CMV’ers (mini’s).

De aftrap was voor de jeugd B en C. Zij meldden zich vrijdag rond 16 uur. In de middag hebben we even met elkaar gevolleybald. Daarna lekker eten: pasta met heerlijke saus, bereid door Robert.

Dropping

’s Avonds verdeelde de kampleiding alle deelnemers in groepen. Samen met een leider werden de groepen in het bos gedropt. Elke groep moest zelf de weg gaan terugvinden naar het kamp. De laatste groep had nog een regenbui over zich heen gekregen – maar dat mocht de pret niet drukken!

We besloten deze eerste kampdag met een leuke film in de zaal, en een gezellig samenzijn rond het kampvuur.

CMV’ers erbij

De zaterdag startte met een gezellig ontbijt en daarna een spel. Rond het middaguur kwamen de CMV’ers (mini’s) erbij. We maakten gemixte groepen om in het bos spellen te spelen.

Om 17 uur was het einde kamp voor de jeugd B en C. De CMV’ers bleven. Rond 18 uur was de pastamaaltijd klaar (met de heerlijke saus van Robert!) en konden de CMV’ers aanvallen.

Levend ganzenborden

Zaterdagavond speelden de CMV’ers het museumspel. De avond sloot weer af met een film en kampvuur. Zondagochtend speelden we met veel pret levend ganzenborden. Om 13 uur eindigde het kamp weer.

De deelnemers en de kampleiding hebben ervan genoten!