Vanwege storm: wedstrijden 18 februari uitgesteld

Vanwege storm: wedstrijden 18 februari uitgesteld

De wedstrijden van vrijdagavond 18 februari 2022 gaan niet door. Ze zijn uitgesteld vanwege het weeralarm dat het KNMI heeft afgegeven.

Op volleybal.nl (en de gelijknamige app) staat dat de geplande wedstrijden voor vrijdagavond 18 februari niet door gaan. Dat betekent dat de teams Meisjes A1, A2 en A3, Meisjes B1 en B2, Meisjes C 2, Heren Senioren 1 en 2 en Dames Senioren 2 niet aan het net hoeven te verschijnen. Heel jammer natuurlijk: we kwamen er net weer een beetje in, sinds de coronamaatregelen zijn versoepeld.

Nevobo wees vrijdag overdag op de leidraad Weer- en verkeeralarm (nevobo.nl) en naar het knmi.nl voor de recentste berichten. In de leidraad van Nevobo staat dat bij een weeralarm ‘de organisator de wedstrijden afgelast als teams en officials door een gebied moeten reizen waarvoor dit alarm geldt’. Hilversum valt onder Noord-Holland, waarvoor code rood geldt.

Wedstrijden zaterdag: check volleybal.nl

De wedstrijden die voor zaterdag 19 februari gepland staan, gaan vooralsnog door. Maar houdt volleybal.nl in de gaten voor de actuele situatie!

Reacties zijn gesloten.