Terugblik op gezellig en sportief Oliebollentoernooi!

oliebollenOp woensdag 7 januari was het weer zo ver en vond het jaarlijkse oliebollentoernooi van VIF plaats. Dankzij de grote opkomst van ongeveer 60 leden werd het ook dit jaar weer een groot succes. Het toernooi begon met een heerlijk glaasje “champagne” en overheerlijke oliebollen, met dank aan Frank Groenen.

Daarna werd de Ben van Hattum trofee uitgereikt aan onze Penningmeester Kees Rijnsburger. Hij heeft de meerderheid van stemmen gekregen vanwege zijn inzet en betrokkenheid bij VIF. Met name is in de voordrachten genoemd dat hij, nadat de vorige penningmeester Guus plotseling was overleden, de financiën “voor eventjes” overnam en vervolgens is aangebleven. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor je inzet, Kees! WP_20160106_008

Vervolgens begon het toernooi onder de deskundige wedstrijdleiding van Hans van Appeldoorn. Elk team had een de naam van een bijzondere sport gekregen (éénwielhockey/BMX-er en zo) en bestond uit een mix van verschillende leden van verschillend niveau om ervoor te zorgen dat de teams enigszins gelijkwaardig waren. Helaas moest Thea Hagen voortijdig afhaken vanwege een enkelblessure maar dat mocht de pret niet drukken.

De winnaar was het team Snookers maar de organisatie had besloten de prijs van een lekkere vette teamschotel ging als aanmoediging naar de Curlingers omdat zij dit met hun laatste plaats het beste konden gebruiken.

Daarna was de after party in de kantine bij Daan waar het toernooi tot in de late uurtjes werd geëvalueerd (tijden noemen we niet). Wij kijken terug naar een geslaagd toernooi en willen jullie bedanken voor de goede start van het nieuwe jaar!

Thea, Jolanda en Kees