Succesvol seizoen 2015-2016

‘Het gaat niet om het winnen, maar om het spel’ wordt er vaak gezegd. Toch is het leuk voor een team om resultaat te zien van het trainen en een potje te winnen. Het tilt de spelers als het ware op waardoor ze soms net een stapje meer zetten in de wedstrijd. En een flink aantal teams van VIF was dit jaar succesvol te noemen. Ze hebben meer dan één potje gewonnen. Tijd om ze allemaal eens in het zonnetje te zetten.

VIF 9

Vif 9

MINI’s
Bij de mini’s (CMV) hebben twee teams een prijs gewonnen omdat ze de eerste plaats hadden verdiend over het hele toernooi. VIF 9 (meisjes) won een beker voor niveau 2. VIF 4 (jongens) begon het seizoen op niveau 4, toen wonnen ze alles en gingen naar niveau 5, en ook daar hebben ze super goed gespeeld waardoor ook zij een beker wonnen. Supergoed gedaan allemaal! (Foto van VIF 4 volgt nog.)

 

IMG_3989 vif meiden kampioen apr 2016

MC2

JEUGD
Bij de C-jeugd is, nadat MC2 al kampioen waren, vervolgens ook MC1 kampioen geworden.  Ze speelden al een klasse hoger omdat ze eerder ook kampioen waren en ook nu werden ze eerste. (Foto van MC1 volgt nog.)

 

 

RECREANTEN
Bij de recreanten zijn een aantal teams kampioen geworden in de tweede helft van de competitie: VIF 1 in de heren poule, VIF 5 in poule D (zij mogen meedoen met het Nationaal Recreanten Kampioenschap in september) en VIF 2 in poule E.

dames 1 2015 2016

Dames 1

SENIOREN
Na vorig jaar bijna gedegradeerd te zijn, stond dames 1 dit jaar op promoveren. Alleen al deze prestatie is een schouderklopje waard. Dat ze niet konden winnen van de twee tegenstanders bij de promotiewedstrijden in Leiderdorp, was natuurlijk jammer, maar hun prestatie is er niet minder om.
Ook dames 2 heeft een prestatie weten te leveren. Ze hebben het hele seizoen te kampen gehad met krapte. Nu zijn ze met inmiddels acht spelers weer een volwaardig team om volgend seizoen de competitie mee in te gaan.