Sponsors

VIF wordt gesponsord door diverse bedrijven.

Holibody

HoliBody is een meer dan alleen een yogastudio met zeven dagen per week Yoga-, Pilates- en Ballet Barre groepslessen, personal training en voedingsadvies. Holibody sponsort het VIF feest van 13 mei 2017 met twee cadeaubonnen voor een gratis introductiekaart. Deze geeft recht op 4 groepslessen naar keuze. De introductiekaart is een maand geldig en gaat in op het moment dat de cadeaubon in de studio gebruikt wordt. De cadeaubon zelf  is een jaar geldig. Ga voor meer informatie over de studio of de lessen naar www.holibody.nl of stuur een e-mail naar info@holibody.nl. Bellen kan ook op 06-48113664.

VUE bioscoop Hilversum

Vue bioscoop Hilversum sponsort de loterij op het VIF feest van 13 mei 2017 met twee toegangskaarten.

 

Sunflower Solar Systems

Banner Sunflower

 

 


Sunflower is een sponsor van het grote recreantenvolleybaltoernooi.

 

123inkt.nl

123inkt sponsor

Leden van onze vereniging ontvangen extra voordeel bij 123inkt.nl! Klik op bovenstaande banner om naar de site te gaan van 123inkt.nl en profiteer van 10% korting op alle eigen merk artikelen van 123inkt.nl!
Bovendien steun je bij elke bestelling VIF Hilversum!

Over 123inkt.nl

Voor inktcartridges, toner, papier en kantoorartikelen ben je bij 123inkt.nl aan het juiste adres. Al 6 jaar op rij zijn ze uitgeroepen tot Beste Webwinkel! Levering van de bestellingen gebeurt binnen 24 uur en ze hebben ook een laagste prijsgarantie!

Vriendenloterij

Mocht je alsnog mee willen spelen in de VriendenLoterij en zo de vereniging willen steunen, dan kan dat via deze link.

Een lot in de VriendenLoterij kost € 13,25 per trekking inclusief Jackpotbonus van € 0,50. Er zijn veertien trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

Mocht je al meespelen en je wilt je loten om laten zetten naar VIF? Ook dat kan. Bel daarvoor naar de VriendenLoterij: 0900 – 300 1400 (10 cpm). De code van onze vereniging is 10037. De Ledenservice is van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur bereikbaar.

Albert Heijn Seinhorst

imagesDe kinderen in het jeugdkamp van 2014  en 2015 hebben mede dankzij de sponsoring van Albert Heijn Seinhorst heerlijk gegeten en gedronken.

 

 

Gromax Verhuur

gromax-logo


Gromax Verhuur heeft VIF gesponsord met een mooi sponsorbedrag waarvoor ballen en een compressor aangeschaft zijn.

Over Gromax Verhuur

Gromax Verhuur is een verhuurbedrijf met 6 vestigingen in het groene hart en ruim 20 medewerkers die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel of juist adviseren en bijstaan in één van de specialiteiten van Gromax Verhuur. Gromax Verhuur verhuurd materieel voor bouw, industrie, weg en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet, sloopbedrijven en evenementen.  Van advies en levering tot en met installatie, beheer en onderhoud.

Goedkoop Houthandel

logo goedkoop houthandelGoedkoop Houthandel heeft VIF gesponsord met een mooi sponsorbedrag waarvoor ballen en een compressor aangeschaft zijn.

Over Goedkoop Houthandel

In de afhaalcenters van Goedkoop Houthandel kunt u terecht voor hout en plaatmaterialen, maar ook voor deuren, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, laminaat en andere houten vloeren, kastenwanden, systeemplafonds en scheidingswanden, isolatiematerialen, lijmen, kitten, profielen, lichtkoepels en vele andere producten.  Goedkoop Houthandel is al 80 jaar een solide familiebedrijf met service op nummer 1 en beschikt in alle 4 de filialen over een afhaalcentre / showroom en zaagfaciliteiten.