Overlijdensbericht Cor van Hattum

Overlijdensbericht Cor van Hattum

Beste leden,

Hierbij informeren we jullie over het overlijden van Cor van Hattum.

Cor was erelid van VIF en de weduwe van VIF-oprichter Ben van Hattum. In de nacht na haar 91-ste verjaardag is zij deze week (25-01-2017) helaas overleden. Cor woonde nog steeds in Hilversum, in de Zonnehoeve op landgoed Zonnestraal.

In de jaren 50, 60 en 70 vervulde Cor van Hattum naast haar man Ben, die jarenlang hoofdtrainer en voorzitter van onze club was, onder meer de rol van wedstrijdsecretaris van VIF en wedstrijdsecretaris van het toenmalige Nevobo-district Gooi- en Eemland. Hun thuis aan de Hilversumse Alexanderlaan was jarenlang het “clubhuis” van VIF. Naast Ben en Cor zelf, volleybalden alle vijf de kinderen bij VIF, waarvan twee zoons jarenlang in heren 1 en hun dochter in dames 1. Nadat Ben in 1988 overleed, reikte Cor nog jarenlang met veel dankbaarheid de Ben van Hattum-trofee uit.

Wij zullen Cor gaan missen en zijn haar eeuwig dankbaar voor wat zij voor VIF heeft gedaan en heeft betekend. Wij wensen haar familie, vrienden, bekenden en leden van VIF die haar gekend hebben veel sterkte toe.

Met sportieve groet,

Het Secretariaat
Volleybalvereniging VIF††