Ouder-kind toernooi december 2013

Wie zijn kinderen bij VIF laat volleyballen moet er eens in het jaar aan geloven om zelf ook een balletje mee te spelen. Op 4 december was namelijk het jaarlijkse ouder-kind toernooi en ook dit jaar hebben de ouders, broers en zussen ons niet teleurgesteld, de opkomst was overweldigend.-volle bak-De mini’s gaven de aftrap met maar liefst 40 kinderen die samen met hun familie de sporthal behoorlijk wisten te vullen. Sommige ouders waren fanatiek aan het ballen en zouden geen slecht figuur slaan tussen bijvoorbeeld de recreanten, maar ook de kinderen lieten zich van hun beste kant zien. Natuurlijk werd iedereen opgepept door de heerlijke (chocolade)pepernoten, sinterklaas schuim en ander snoepgoed dat in ruime mate voorhanden was.2013-12-04 Ouder-kindtoernooi (4)2013-12-04 Ouder-kindtoernooi (3)

De bij ons bekend gemaakt winnaars van de velden zijn:
Veld 3  Tessa & Demi
Veld 4  Kim & Pam
Veld 5  Jenthe & Elin
Veld 6  Lucas & Nick
Veld 7  Dominique & Quinten
Veld 9  Matthias & Mees

Daarna was de beurt aan de  C-jeugd, waarvan een deel inmiddels de leeftijd bereikt heeft om met ingang van januari als B-jeugd aan de competitie mee te kunnen gaan doen. Het plezier was aan het spel af te lezen en er waren lange rally’s bij. De wedstrijdjes zijn super gefloten door de meiden die als scheids opgetreden hebben, bedankt meiden!
Team C ging deze avond met de bekers naar huis. Proficiat!

2013-12-04 Ouder-kindtoernooi (7)Wij vonden het een geslaagd toernooi en we hopen dat iedereen die heeft meegedaan terugkijkt op een leuk avondje volleybal.