Op dagkamp in Hilversum in de zomervakantie!

Flyer-Dagkamp-Hilversum-Z-Lage-resolutie-1-211x300Over 3 maanden is het alweer zomervakantie, wat ga jij dan doen? Lekker samen met je vriendjes naar het multi-sport dagkamp van Sportivun in Sporthal De Lieberg in de zomervakantie!

In de zomervakantie organiseert Sportivun van 6 tot en met 10 juli een dagkamp in Hilversum, in Sporthal De Lieberg, voor kinderen van 4 t/m 6 en 7 t/m 10 jaar. Het dagkamp duurt de hele dag van 9 uur ‘s ochtends tot 5 uur ’s avonds. Na een dag sporten slaap je dus weer lekker thuis!

Tijdens het dagkamp van Sportivun gaan we allerlei verschillende sporten en spelletjes doen. Dit doen we onder leiding van professionele trainers en gymdocenten! Naast het sporten tijdens de sportkampen wordt er veel lol en een hoop nieuwe vriendjes gemaakt. En wat denk je van een middagje lekker zwemmen?

Lijkt het je leuk om in de zomervakantie lekker te sporten, veel lol te maken en een geweldige, sportieve week te beleven? Meld je dan aan voor het dagkamp van Sportivun in Hilversum via www.sportkampenvansportivun.nl/hilversum/ .