Oliebollentoernooi 2017: een echte Volleybal is Fun avond

Oliebollentoernooi 2017: een echte Volleybal is Fun avond

Het oliebollentoernooi van 4 januari was weer een echte VIF (Volleybal Is Fun) avond met gezellige spelers en weer een prima organisatie. Voor aanvang stonden er lekkere “bubbel” welkomstdrankjes klaar met overheerlijke oliebollen (gebakken en beschikbaar gesteld door Fast Food Support uit Nijkerkerveen). Waarvoor hartelijk dank!

Zorgvuldig samengestelde teams kregen een historische teamnaam. Spokers, GVC, Olympia, Sportcentrum, Radiostad, Almere Haven, SVV, Servio, V&S, Alstavo, Vollkei en Spirit zijnde de volleybalverenigingen van lang geleden en bestaan niet meer. Als ik de A en B-jeugdleden, recreanten en competitiespelers met elkaar zie “ballen” ben ik trots om onze leden.

Op deze avond wordt ook traditiegetrouw de Ben van Hattum trofee uitgereikt.
Jolanda de Gooijer en Cindy Snikkenburg mogen deze trofee een jaar lang in hun bezit houden. Hun inzet en energie voor het verzorgen van passende clubkleding voor onze leden is enorm. Het heeft het bestuur van VIF daarom behaagd….  Verder was er een eervolle vermelding voor de speelsters van DAMES 1. Hun inzet in het bestuur, als trainers, en verzorgen van website en kleding is uitzonderlijk.

Voor het eerst sinds lange tijd hebben we officieel een erelid mogen toevoegen aan ons ledenbestand. Cor Hendriks (77 jaar) is al vele jaren lid van onze vereniging: speler, bestuurslid, trainer, scheidsrechter. We hebben hem een mooie oorkonde mogen overhandigen en een bijpassend flesje.

Na dit officiële gedeelte hebben de leden gezellige avond kunnen volleyballen. Afgesloten werd dit volleybalfeest met een drankje en een hapje.

OLIEBOLLEN commissie (Thea, Jolanda en Kees) heel hartelijk bedankt voor de prima organisatie.

Theo van Alphen, voorzitter