Mis het niet, op 13 mei het grote VIF feest

Mis het niet, op 13 mei het grote VIF feest

Volgende week zaterdag op 13 mei is HET GROTE VIF FEEST. Je kan je hier nog steeds voor opgeven, sterker nog je bent altijd welkom ook als je je nog niet hebt opgegeven. Geef je dan nu op, want is fijn voor ons om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen ivm het organiseren van het toernooi en vanwege de boodschappen.
Het feest begint om 15.00 uur en start met eerst een ouder-kind-toernooi voor de CMV en om 16.30 is er het ouder-kind-toernooi voor de A/B/C jeugd. Wij zijn wel erg benieuwd hoe die ouders kunnen volleyballen :-).
Er is de hele dag genoeg te eten en te drinken waarvoor we een kleine bijdrage zullen vragen om de clubkas te spekken voor de aanschaf van materialen e.d. Tegen etenstijd zal de bbq worden aangestoken en zullen er overheerlijke hamburgers en ander lekkers worden geserveerd. Daarna is er voor iedereen de gelegenheid om te volleyballen en zal het feest tot in de kleine uurtjes doorgaan.
Voor de loterij hebben al een aantal leden aangeboden om spullen beschikbaar te stellen. Wat fijn, onze dank en daar kan natuurlijk altijd meer bij :-). Ook heeft Holibody (www.holibody.nl) twee cadeaubonnen beschikbaar gesteld waarmee je 4 groepslessen naar keuze kan volgen en de Vue bioscoop in Hilversum heeft gratis bioscoopkaarten beschikbaar gesteld.
Kortom: Wij hebben er zin in, jij toch ook? Laat je nog even weten of je ook komt door te mailen naar secretaris@vifhilversum.nl.
Met sportieve groet,
De feestcommissie VIF feest 13 mei
(Willem Peters, Robert Brouwer, Erik Eilander, Rene Faasse, Michael Woudenberg, Ad Achterberg, Kees Rijnsburger, Thea Hagen en Jolanda Antoons)
ps: mocht je nog volleybalschoenen in de kast hebben liggen waar je niets meer mee doet, vergeet je die dan niet mee te nemen zodat je deze wellicht kan ruilen voor een ander paar.