Meisjes VIF 1 doen mee aan CMV toernooi in Almere

meisjes VIFOp 13 december jl. hebben meisjes VIF 1 meegedaan aan het CMV toernooi in Almere. Het toernooi 1 begon rond half 12. Dit was wel erg fijn, omdat de dames dan uitgerust aan de wedstrijden konden beginnen.

De eerste wedstrijd tegen LOVOC 1 werd dan ook scherp gestart. Er werd met ruime cijfers gewonnen doordat ze steeds netjes in drieën speelden. Eerste set 19-28. Tweede set 13-20.

De dames moesten direct weer aan de bak tegen Oberon. Deze wedstrijd bleek een stuk lastiger, omdat Oberon ook regelmatig in drieën speelde. Maar aan het eind van de wedstrijd werd de druk voor Oberon te hoog en werd er toch met grote cijfers gewonnen. 31-17. In de tweede set werden er wat servefouten gemaakt bij VIF en ging de wedstrijd tot rond de 20 punten gelijk op. Toch werd gewonnen met 29-23.

 

Na dit sterke begin moest VIF 1 tegen de jongens VIF 2. De jongens waren uiterst scherp en gemotiveerd om weer deze wedstrijd te winnen. VIF 1 heeft hier een prachtige wedstrijd laten zien door een aantal mooie aanvallende ballen van Kim en verdedigende ballen van Michelle. Ondanks dat en doordat er door de hoge wedstrijddruk wat servicefouten werden gemaakt en door de prachtige bovenhandse serviceballen van Gijs lukte het de dames niet om de overwinning naar zich toe te trekken. 15-24 en 22-23.

De laatste wedstrijd moesten ze tegen Lovoc 2. Doordat de scherpte er wat af was en wat knullige servicefoutjes werd helaas deze wedstrijd niet gewonnen maar met 22-19 en 24-20 verloren.

Ad Achterberg