Ledenstop recreanten VIF

Ledenstop recreanten VIF

Volleybal is fun en dat merkten de recreanten van VIF. Het aantal leden groeide flink. Met 70 leden zitten we helaas wel aan onze max. Daarom geldt sinds eind 2018 een ledenstop. Nieuwe aanmeldingen komen op een wachtlijst.

VIF is blij dat er zo veel enthousiaste mensen willen komen volleyballen. We delen onze sportieve gezelligheid graag. Maar we gunnen ook elke recreant voldoende plek op het trainingsveld. Tot 70 recreanten is dat nog te doen, maar daarboven wordt het lastig. Op dit moment zitten we aan de max om ook kwaliteit te kunnen blijven bieden aan onze volleyballers. Daarom is er voorlopig een ledenstop ingesteld.

Wachtlijst

Wil je je aanmelden als nieuw lid? Dat kan, maar je komt op een wachtlijst. Als er plaatsen vrijkomen, dan benadert VIF de mensen op deze wachtlijst. Wil je je hiervoor aanmelden? Dat kan via via dit formulier.

Voorrang op de lijst?

Heb je zin om behalve te trainen ook competitie te spelen? Dan heb je kans om voorrang te krijgen op de wachtlijst! Diverse recreantenteams spelen mee in de recreantencompetitie van de Nevobo. Sommige teams (een mixteam en een herenteam) hebben een tekort aan spelers. Wil je meespelen in de competitie, meld dat dan op het formulier. Als het past in een team, krijg je mogelijk voorrang.

Als de ledenstop eindigt, laten we dat natuurlijk zo snel mogelijk weten.