Kampioenswedstrijd VIF MC 1

2015-4-10 MC 1 kampioenHet is vrijdagavond 10 april 2015. De meiden en jongens van VIF MC 1 staan klaar in het veld voor de volleybalwedstrijd die ze kampioen kan maken. Het publiek zit gespannen op de tribune en de spelers voelen ook een gezonde spanning.
Het fluitsignaal klinkt: de wedstrijd is begonnen. Waar we als trainer en coaches zo op gehamerd hebben, gebeurd. Het bijna kampioensteam speelt mooi in drieën: Florance vangt de bal achterin mooi op, Ysanne speelt hem gecontroleerd door naar Wessel die springt en drukt de bal vlak over het net naar de grond. Puntje voor VIF.
Zo speelt het team mooi verder. Melissa serveert rustig. De bal komt terug Dominique plaatst haar polsen onder de bal die vervolgens door Lara mooi hoog wordt aangespeeld naar Juul. Zij ziet een gaatje ziet en smasht. Eén voor één verschijnen de punten voor VIF MC 1 op het scorebord.
Dan is het 3-0. Nog 1 set te gaan om echt helemaal zeker te zijn van het kampioenschap. Deze set wordt helemaal gedomineerd door VIF. Max ziet dat een bal uit is en dan het laatste punt…. Het hele team staat op scherp en Amber, de aanvoerster, maakt het af.
VIF MC 1 is KAMPIOEN !!!
In Sportcafé de Lieberg wordt dit gevierd met het team, trainer, coaches, ouders, broers en zusjes…. Er hangen slingers en ballonnen. Er is “champagne”, taart, snoep, bloemen. Iedereen krijgt een mooie welverdiende medaille omgehangen!
Amber, Dominique, Florance, Juul, Lara, Max, Melissa, Wessel en Ysanne van VIF MC 1 GEFELICITEERD !