Kamp 2017: over regen, haaien, pannenkoeken en veel plezier!

Kamp 2017: over regen, haaien, pannenkoeken en veel plezier!

8, 9 en 10 september was het weer zover. Het kamp voor de jeugd van VIF. Ondanks het verschrikkelijke weer werd er vrijdag al direct gevraagd om de volleybalnetten op te zetten en werd er dus tussen de druppels door gewoon gebald. Samen met de B en C-jeugd hebben we op vrijdagavond/-nacht uiteindelijk de beamer toch maar aangesloten ivm het weer en hebben we een helemaal niet enge haaienfilm gekeken.

Zaterdagochtend kon er zowaar uitgeslapen worden, waardoor Maarten zelfs weer thuis koffie kon gaan drinken. Zaterdag was het tussen de buien door echt top en zijn er veel verschillende spellen gespeeld. De schminck en haarspray was favoriet voor tussendoor. Rond de middag arriveerde de CMV-jeugd en hebben we met de hele club bij elkaar ook nog veel leuke spellen gedaan. Toen de B en C-jeugd rond 5 uur helemaal gesloopt naar huis ging, leek de rust weer teruggekeerd. Maar niets was minder waar. Ook de CMV weet dat “Alles wat er op kamp gebeurd op kamp blijft”. Dus pas diep in de nacht sloten de oogjes en keerde de echte rust weer terug bij ’t Laer.

Maarrrrrrrr…. de CMV zou de CMV niet zijn als ze gewoon om 7 uur wakker zouden worden, dus vroeg op en iedereen WAKKER WORDEN!!! Gelukkig kwamen er 3 toppers uit de B op zondagochtend terug om eieren te baken voor de kampleiding, waardoor ook de kampleiding het nog net kon volhouden.
Het zondagochtendspel was erg leuk, maar zoals elk jaar werd er stiekem eigenlijk al uitgekeken naar het legendarische pannenkoeken eten. Of er ook veel pannenkoeken gegeten zijn is niet bekend. Wel is er om een of andere reden veel poedersuiker gebruikt…

Kortom een wederom een geweldig kamp en volgend jaar zijn we er uiteraard gewoon weer!!! Klik hier voor alle foto’s van het kamp 2017! 

Dank aan Erik Eilander voor de foto’s en het verslag.