Jubileum activiteiten VIF 65 jaar

418_418_ballonnen-kleur-goed-verjaardag-65-jaarOoit: Volleybalvereniging Vreugde Inspanning Fierheid
Daarna: Volleybal Is Fun….  Nu staat er VIF op de shirts van onze volleyballers.

Al 65 jaar wordt de volleybalsport uitgeoefend in Hilversum. Voor een vereniging is dat weer een mijlpaal en dus reden voor een feestje.  Al de jaren heeft het plezier in de teamsport een hele belangrijke rol gespeeld. Natuurlijk voelt het voor een speler fijn als het technische spelletje lukt. Geeft zelfvertrouwen en voldoening…..voor jong en oud. Dit willen we daarom de komende jaren voortzetten samen met de vele enthousiaste leden en de vele vrijwilligers.

Ter ere van dit 65 jarig bestaan zijn de volgende feest-activiteiten gepland:
Voor alle jeugd is er in de herfstvakantie gewoon training maar voor ALLE teams in de Lieberg EN DUS NIET IN DE HILVERTSHEEM!!  Zet dus woensdag 19 oktober in je agenda en kom in wedstrijdkleding.
CMV van 18.15 uur tot 19.15 uur
C en B jeugd van 19.15 uur tot 20.30 uur
Jullie zijn uitgenodigd om te spelen in “The Zone”.  (als je durft!!!)

Vrijdag 21 oktober is er een smashing Party voor de A jeugd  en alle senioren- LET OP Gewijzigde locatie! Op 21 oktober zal het VIF jubileum feest vanaf 20.00 uur worden gehouden op een andere locatie, te weten Café SHOTS aan de Groest 58-A in Hilversum. Deze locatie is centraal gelegen en zijn er uitstekende faciliteiten zoals een podium voor de band en een geluidsinstallatie om een goed feest te kunnen bouwen. Daarnaast staat ook hier weer onze vertrouwde barman Daan achter de bar. Tot 24.00 zal het een besloten feest zijn, uitsluitend toegankelijk voor VIF. Daarna gaat het feest gewoon door maar zal dit dus niet meer besloten zijn. Muziek wordt verzorgd door “Bob’s  your uncle” en DJ RE.

Wij wensen alle leden veel plezier bij deze activiteiten.
Het Bestuur