Grote Clubactie 2014

Medium_Recktangle_300x250
Grote clubactie zaterdag 13 september weer van start
Ook dit jaar doet VIF weer mee met de Grote Clubactie. Het doel is om zoveel mogelijk loten te verkopen. De loten kosten € 3,- per stuk en maar liefst 80% van de opbrengst mag de vereniging zelf houden. Dit geld kunnen we gebruiken om nieuwe materialen en het jeugdkamp van te betalen. Mensen die een lot kopen, maken kans op fantastische prijzen. De hoofdprijs is maar liefst € 100.000,- !!!
Maar ook voor de lotenverkopers zijn er leuke prijzen te winnen! Zo krijg je bij de verkoop van 20 loten al een entreekaart voor Duinrell, Slagharen of Bobbejaanland. En uiteraard stelt het bestuur ook weer prijzen beschikbaar voor de beste lotenverkopers.
Boekjes met eenmalige machtiging
Woensdag bij de training zal Hetty Jouvenaar, coördinator van de Grote Clubactie voor VIF, de boekjes uitdelen aan de jeugdleden en zal zij uitleggen wat de bedoeling is. In de boekjes kunnen lotenkopers aangeven hoeveel loten ze willen kopen en geven een eenmalige machtiging af. Als het boekje is ingeleverd, worden de loten verwerkt en zullen de incasso’s op dinsdagen en vrijdagen plaatsvinden. Op je afschrift vind je dan je lotnummer.
Online verkoop
Dit jaar doen we voor het eerst ook online verkoop. Dit betekent dat alle leden op zaterdag 13 september een mail zullen krijgen met daarin een persoonlijke link. Deze link kan je plaatsen op je facebookpagina, maar ook in een mail waarin je je vrienden, familie en/of kennissen vraagt om een lot te kopen voor VIF. Simpel en eenvoudig. Wil je toch liever loten verkopen via de boekjes? Deze zijn op de woensdagavonden in de zaal verkrijgbaar bij Hetty.
GCA - Banner (300x250px)
Superloten
Het is ook mogelijk om een superlot te kopen. Je kan dit doen met bijvoorbeeld je team of met een vriendengroepje. Een superlot kost € 150,- en heeft een waarde van 50 loten. Je maakt dan dus 50 keer kans op de hoofdprijs! Maar dat is nog niet alles…. ieder verkocht Superlot geeft kans op de superprijs: Het Grote Clubfeest (t.w.v. € 5.000,-) voor je vereniging! Zou dat nou niet eens super zijn!
En verder…
De verkoop start op zaterdag 13 september. Begin dus niet eerder met verkopen!!! De boekjes moeten uiterlijk woensdag 29 oktober worden ingeleverd, zodat er voldoende tijd is om de verkochte loten in te voeren. De online verkoop gaat door tot woensdag 26 november. De trekking is op donderdag 27 november en vrijdag 28 november zal de uitslag via de website en facebook bekend worden gemaakt.
Tot slot
Voor niet-leden die een lot willen aanschaffen bij VIF en geen mailtje van een lid van VIF hebben gekregen, het is ook mogelijk om via deze link (http://www2.clubactie.nl/actie/VIF2) vanaf zaterdag 13 september een lot aan te schaffen!