De Grote Clubactie is weer begonnen!

grote clubactie 2016

Zaterdag 1 oktober 2016 is de Grote Clubactie begonnen. VIF doet dit jaar ook weer mee. Er zijn verschillende verkoopmethoden: éénmalige machtiging, online verkoop en superloten. Superloten zijn loten van 50 stuks. Misschien leuk om als team te kopen of aan een lokaal bedrijf! Dit kost in totaal €150,00. Met elk verkocht superlot maakt de vereniging kans op een clubfeest ter waarde van €5.000,00.

De jeugd heeft boekjes gekregen om loten met éénmalige machtiging te verkopen. Als ze meer dan 20 loten verkopen,  krijgen ze een kaartje voor een pretpark, of flinke korting op aankopen in een webshop. Elk jeugdlid dat loten verkoopt, krijgt van de grote Clubactie een code voor een film om thuis te kijken via www.kids.clubactie.nl.

Ieder lid van de vereniging heeft als het goed is een mail gekregen met daarin een link voor de online verkoop. Via de link kan je op je social media zoals Facebook een link zetten. Via deze link kunnen mensen online loten kopen.

Als er seniorenleden zijn die liever met een éénmalige machtiging loten verkopen, kunnen ze contact opnemen met Hetty Jouvenaar.

We hopen dat iedereen zijn best gaat doen om loten te verkopen, want door de extra opbrengsten kunnen er leuke dingen worden gedaan.