Corona-update: einde volleybalseizoen

Corona-update: einde volleybalseizoen

De afgelasting van alle trainingen en wedstrijden is verlengd tot nader order. Dat betekent dat het volleybalseizoen is afgelopen. Ook het VIF-toernooi van 18 april gaat niet door.

Afgelopen week werden extra maatregelen in gang gezet door de overheid (zie nos.nl) om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Sportclubs waren al tot 31 maart gesloten, dat is verlengd tot nader order. Het bestuur van VIF volgt nu het besluit van Nevobo om alle competities per direct te stoppen. Alle VIF-leden kregen afgelopen week een mail dat het volleybalseizoen 2019-2020 hiermee is afgelopen. Door het per direct stopzetten van de competities, worden er in het huidige seizoen geen teams kampioen. Er is door Nevobo nog geen besluit genomen over de competitie-indelingen voor het seizoen 2020-2021. 

Ook geen VIF-recreantentoernooi

Ook het VIF-recreantentoernooi dat op 18 april 2020 zou plaatsvinden, is afgelast. Aangemelde teams die het inschrijfgeld al hadden betaald, ontvangen dit retour.

“Alle vrijwilligers: bedankt!”

Nicole Poort, voorzitter van het VIF-bestuur schreef in haar mail, namens het hele VIF-bestuur: “We bedanken alle vrijwilligers die afgelopen jaar de competitie en trainingen mogelijk hebben gemaakt. Wees voorzichtig met en aardig voor elkaar – en geniet op een creatieve manier van sportieve bewegingen. We zien jullie allen graag weer in de zaal zodra dat mogelijk is!”

Reacties zijn gesloten.