VIF haalt € 924,66 op met de Grote Clubactie 2013!

2013-12-10 Grote clubactieDinsdag 10 december werd tijdens de Grote Clubavond de opbrengst van de Grote Clubactie 2013 bekend gemaakt. Onze vereniging heeft hierbij het prachtige bedrag van € 924,66 opgehaald.
Tijdens deze gezellige avond bij Opel dealer Nefkens in Amersfoort werden alle verenigingen naar voren geroepen om de cheque met hun opbrengst in ontvangst te nemen. Na afloop van de uitreiking was er de mogelijkheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen uit te wisselen met andere verenigingen. 
Namens Opel dealer Nefkens: “We zijn trots op alle bedragen die door leden van de clubs zijn opgehaald met de Grote Clubactie. Ook in deze economisch moeilijke tijden hebben mensen geld over voor het verenigingsleven. Dat is voor de verenigingen van groot belang. Met de opbrengsten kunnen de verenigingen blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk sport en recreatie bieden in onze regio, voor jong en oud. Vanuit Opel stimuleren we dit graag en kan de Grote Clubactie nog grootser uitpakken. Hiermee krijgt het verenigingsleven de steun die het verdient.”
Graag wil VIF iedereen bedanken voor het kopen en verkopen van loten. Met zijn allen hebben we het mogelijk gemaakt om € 924,66 op te halen, een schitterend resultaat!
 
Tijdens de trainingsavond heeft Yvonne, secretaris van VIF, de drie mini's die de meeste loten hebben verkocht in het zonnetje gezet. Judith Nanninga is 3e geworden en heeft daarmee een mooie bidon gewonnen. Yoran van Woudenberg was 2e en kreeg daarvoor een mini-minibal. Maar onze sterverkoopster was Florance van ’t Oor, zij had maar liefst 35 loten verkocht en kreeg daarvoor een prachtig ‘I like Volleybal’ T-shirt.