Ben van Hattum trofee 2015-2016

Ben van Hattum trofee 2015-2016

WP_20160106_008Dit jaar is de trofee voor

KEES
RIJNSBURGER

 

Kees werd genomineerd omdat hij met veel inzet in het gat gesprongen is dat na het overlijden van onze penningmeester Guus Saelman was ontstaan. Hij heeft de regie over de financiën vol verve ad interim opgepakt. Met grote inzet en relativiteitsvermogen waakt hij over onze centjes. Inmiddels is hij tijdens de laatste ledenvergadering officieel voor deze post beëdigd.
Naast penningmeester is Kees al jarenlang trouw lid van VIF en is regelmatig als scheidsrechter op de bok te vinden.WP_20160106_003
Met de toekenning van de Ben van Hattem trofee krijgt Kees de waardering die hem toekomt.grote inzet en zijn relativiteitsvermogen

Ben van Hattem

Het krijgen van de Ben van Hattem trofee is binnen VIF een hele eer. Maar wie was nu eigenlijk Ben van Hattem? Leden van het eerste uur, waar Kees er één van is, zullen het haarfijn weten te vertellen. De redactie nodigt deze leden van harte uit om eens een leuk stukje over Ben van Hattem te schrijven. Zodat ook de leden van het laatste uur gaan beseffen waarom deze trofee zo bijzonder is.

Als aftrap een paar opmerkingen van Hans Appeldoorn, die nog tegen Ben van Hattem heeft gespeeld en training heeft gehad van één van zijn zoons:

  • Ben was een fanatieke, gedreven, enthousiaste en sportieve volleyballer/coach.
  • Zijn hele gezin was intensief met volleybal bezig.
  • Zijn vrouw was altijd als wedstrijdleidster/zaalwacht aanwezig en riep vaak om of er nog een scheidsrechter was.
  • Zijn beide zoons waren zeer fanatieke spelers en waren vaak kwaad op zowel de medespelers als de scheidsrechter als iets niet goed ging naar hun idee.
  • De training door één van zijn zoons was hard en fanatiek, niet voor watjes.

Wie weet er meer?
Deel je kennis met de webredactie en daarmee met de hele vereniging.