AVV Keistad Jeugd Buitentoernooi 2015

AVV Keistad nodigt je uit om te komen volleyballen tijdens het Jeugd Buitentoernooi in Amersfoort.
Keistad jeugd buitentoernooiOp zaterdag 30 mei organiseert Amersfoortse Volleybal Vereniging Keistad dit toernooi weer op het buitenterrein naast Sporthal Midland in Amersfoort.
Net als de voorgaande jaren zullen we er weer een actieve, sportieve, vriendschappelijke en gezellige dag van maken. Graag nodigen wij je uit om met één of meerdere jeugdteams deel te nemen aan dit toernooi.
Er kan worden ingeschreven in de volgende categorieën:
  • Meisjes A/B/C
  • Jongens A/B/C
  • Mini’s niveau 2 t/m 6 ( spelen alleen ’s middags!)
De kosten bedragen; € 10,- voor mini-teams en € 17,50 voor A/B/C-teams.
De eerste A/B/C-wedstrijden zullen na de gezamenlijke opening rond 10.00 uur beginnen. Het toernooi is rond 17:00 uur afgelopen. Het definitieve schema is op de dag zelf bekend.
Naast het toernooiprogramma voor de diverse niveaus vinden er op de dag ook andere activiteiten plaats voor diverse leeftijden. Aansluitend aan het toernooi is de prijsuitreiking en de jaarlijks terugkerende zeepbaan. De gehele dag kan je gebruik maken van de kleedkamers van de sporthal.
Om de dag door te komen heb je natuurlijk energie nodig! Voor € 5,00 per persoon kan je een bonnenboekje kopen voor diverse versnaperingen, zoals patat, broodje, pakje drinken, ijsje en een appel. In principe geldt dit alleen op voorbestelling, op de dag zelf zijn de bonnen slechts zeer beperkt verkrijgbaar. De kantine is ook geopend voor degenen die geen gebruik maken van het bonnenboekje.
Schrijf je nu in!
Via het digitale formulier op www.avvkeistad.nl kan je de diverse teams en het aantal bonnenboekjes opgeven. Wees er snel bij want vol is vol! Vrijdag 15 mei sluit de inschrijving.
 
Uiterlijk een week voor het toernooi ontvangt de contactpersoon per e-mail een bevestiging met meer informatie over het dagprogramma.
We zien jullie graag zaterdag 30 mei!
Met sportieve groet,
Namens de Evenementencommissie A.V.V. Keistad